Ads Area

Neslihan Atagül, ‘Gecenin Ucunda’ adlı diziyle ekranlara dönüyor

Neslihan Atagül, ‘Gecenin Ucunda’ adlı diziyle ekranlara dönüyor
Sevilen dizi Sefirin Kızı’nda Nare adlı karakteri canlandıran Neslihan Atagül, geçirdiği bağırsak sendromu nedeniyle diziyi yarıda bırakmıştı. Ünlü oyuncu ekranlara gelecek yeni iddialı dizi ‘Gecenin Ucunda’ için anlaşma yaptı.

Başarılı oyuncu Neslihan Atagül, geçen yıl Star TV’de yayınlanan Sefirin Kızı dizisine rahatsızlığı nedeniyle veda etmişti. 28 yaşındaki oyuncu sosyal medyadan diziden ayrıldığını duyurmuştu.

“BİRAZ DİNLENMEYE İHTİYACIM VAR” DEMİŞTİ

Ayrılığı Instagram hesabından paylaşan Atagül paylaşımında “Herkese merhaba. Oynarken hücrelerime kadar hissettiğim Nare ile vedalaşıyorum. Ben tolerans göstersem de vücudum o toleransı bana göstermedi. Biraz dinlenmeye ihtiyacım var. Sefirin Kızı ekibime selamlar. Teşekkür ederim arkadaşlar. İzleyicilerimize de teşekkür ederim, hep destek oldunuz. İyi ki varsınız. En yakın zamanda başka hikayelerde görüşmek üzere” ifadelerini kullanmıştı.

‘GECENİN UCUNDA’ İLE EKRANLARA DÖNÜYOR

Sefirin Kızı’ndan ayrıldıktan sonra hiçbir projede yer almayan Neslihan Atagül’ün hayranlarını sevindirecek bir haber geldi. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Atagül, Star TV’nin yeni sezonunda çekilecek iddialı bir dizi ile anlaştı. Peride Celal’in romanından uyarlanan ‘Gecenin Ucunda’ adlı dizide ünlü oyuncu başrolü üstlenecek. Dizinin yönetmen koltuğunda kimin olacağı ve oyuncu kadrosu ise önümüzdeki günlerde netleşecek. Neslihan Atagül’ün dizideki partnerinin kim olacağı ise merak konusu…

Neslihan Atagül, ‘Gecenin Ucunda’ adlı diziyle ekranlara dönüyor

* Peride Celal'in Gece'nin Ucunda adlı eseri büyük bir aşk romanı...

‘GECENİN UCUNDA’ KONUSU

Yazar Peride Celal’in ‘Yazdığım en güzel aşk romanı’ dediği kitapta aşka sırtını çevirip kendisine ve çocuğuna yeni bir hayat oluşturup insanca bir dünyaya kavuşma çabasında olan Macide’nin etkileyici öyküsü konu ediliyor. Gecenin Ucunda, Peride Celal’in 1963 yılında kaleme aldığı bir roman. Celal 1996 yılında kitabı yeniden gözden geçirdi ve adını kısaltarak Gecenin Ucunda yaptı. Peride Celal romanı 1996’da gözden geçirip tekrar okuyucu ile buluşturdu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe