Ads Area

Yeşilçam’ın unutulmaz filmi dizi oluyor!

Yeşilçam’ın unutulmaz filmi dizi oluyor!
Yeşilçam’ın unutulmaz filmi “Ah Nerede” yaz dizisine uyarlanarak yeniden çekilecek.

Türk sinema tarihinin en sevilen filmlerinin ait olduğu unutulmaz Yeşilçam döneminden bir film yeniden karşımıza çıkacak. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Gülşen Bubikoğlu ve Tarık Akan'ın başrollerini paylaştığı Ah Nerede? filmi, yaz sezonu dizisi olarak yeniden çekilecek.

Yeşilçam’ın unutulmaz filmi dizi oluyor!

"Ah Nerede?" Televizyonda her yayınlandığında ilk günkü ilgi ile takip edilmeye devam edilen Yeşilçam filmlerinin arasında...

KADRODA YER ALACAK İSİMLER HENÜZ NETLEŞMEDİ

Alınan bilgiye göre; Orhan Aksoy’un 1975 yılında çektiği “Ah Nerede” filmi yazlık dizi olarak ekrana uyarlanacak. Başrollerini Tarık Akan, Gülşen Bubikoğlu, Adile Naşit ve Halit Akçatepe gibi usta oyuncuların paylaştığı film, Onuncu Ev yapım şirketi tarafından yeniden ekrana taşınacak.

Suavi Doğan ve Kerem Çatay tarafından kurulan Onuncu Ev'in, dizinin senaryo çalışmalarına başladığı öğrenildi. “Ah Nerede” filminin yayın hakları Orhan Aksoy ve Sadık Şendil’in varislerinden satın alındı. Filmde özellikle Tarık Akan’ın hayat verdiği Ferit ile Gülşen Bubikoğlu’nun oynadığı Zehra’yı kimlerin canlandıracağı oldukça  merak konusu oldu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi