Ads Area

Can Yaman Türkiye'ye dönüyor! Yeni dizisi için çekimler yakında başlıyor!

Can Yaman Türkiye'ye dönüyor! Yeni dizisi için çekimler yakında başlıyor! 1


Ünlü oyuncu Can Yaman, Demet Özdemir ile başrolünde oynadığı Erkenci Kuş dizisinin ardından şöhretini bir anda ikiye üçe katladı! 

Oyuncu, romantik komedi türündeki bu dizisinin yurtdışına satılması ile birlikte büyük bir hayran kitlesi edindi. Dolunay dizisinin ardından geçen 5 ay kadar bir süre içinde sıkı bir çalışma ile kaslı bir vücuda sahip olan oyuncu, yeni görüntüsünün de dikkatleri çektiği diziyle büyük üne kavuştu.

Saçlarını uzatan, karakteri gereği farklı tarzı, aksesuarları ile Can Divit karakterine hayat veren Can Yaman, özellikle İtalya’da giderek artan bir üne kavuştu. Erkenci Kuş’un yayınlandığı ülkelerde Can Yaman hayranlığı arttı.

Yaman, daha sonra Özge Gürel ile Bay Yanlış dizisinde oynadı ancak dizi 16 bölüm sonra ekrana veda etti. Henüz dizinin finali yayınlanmadan çekimleri bitiren Can Yaman da bir dizi anlaşma için İtalya’ya gitti ve o günden beri de dönmedi…

Oyuncu, İtalya’da Sandokan isimli bir dizide oynuyor şu sıralar. Aynı zamanda reklam filmleri ve farklı markalarla anlaşmaları nedeniyle ülkede kaldı uzun süredir. Türkiye’deki hayranları ise dönmesini bekliyor heyecanla.

Geçtiğimiz günlerde gelen bir haber, hayranlarını çok sevindirmişti. Türkiye pazarına yeni giriş yapan ve yaz aylarında yayınına başlayacağı belirtilen dijital platform Disney Plus, Can Yaman ile anlaştı. Yaman, platform için çekilecek olan bir dizide oynayacak ve dizi, Türkiye’de çekilecek.

Can Yaman Türkiye'ye dönüyor! Yeni dizisi için çekimler yakında başlıyor! 1


Henüz kiminle başrolde olacağı belli değil ancak bir Türk bir de yabancı oyuncu ile başrolü paylaşacağı konuşuluyor. Bu haberin ardından hayranlarını mutlu edecek yeni bir gelişme daha yaşandı.

Oyuncunun ne zaman Türkiye’ye döneceği de daha çok ortaya çıktı bu haberle. Ay Yapım imzalı dizinin Nisan ayında çekimlerinin başlaması planlandığı öğrenildi. Böylelikle Can Yaman’ın da Nisan ayında Türkiye’de olacağı ortaya çıktı. Aslında çekimlerin daha önce başlamasının beklendiği ancak Yaman’ın İtalya’daki projelerinin devam etmesi sebebiyle ancak çekim programının ayarlandığı belirtilmekte.

İddialara bakılırsa dizide yabancı başrol kadın oyuncunun dünyaca ünlü bir isim olması bekleniyor. Görüşmelerin sürdüğü belirtilmekte. Bu arada dizinin yönetmenliğini Uluç Bayraktar yapacak. Senaryosunu da Kerem Deren yazıyor. Can Yaman, yeni dizinin çekimleri için çok yakında Türkiye’ye gelecek ve bir süre burada kalacak. Çekimlerin dört ay süreceği belirtiliyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi