Ads Area

Süslü Korkuluk dizisinde Alina Boz gitti yerine kim geldi?

Süslü Korkuluk dizisinde Alina Boz gitti yerine kim geldi?
Süslü Korkuluk dizisi için adımlar atılıyor, yeni isimler hikayeye dahil oluyor. 2021 yılına damga vuran oyuncu kuşkusuz Salih Bademci oldu… 

Yer aldığı projelerde ortaya koyduğu müthiş performanslar ile dikkat çeken oyuncu, birbirinden faklı karakterlere o kadar güçlü bir ruh kattı ki, dizi hayranlarının takdirini kazandı…

Ödüller de kazanan ve yetenekleriyle herkesi büyüleyen Salih Bademci, yeni yılda en önemli sürprizini Süslü Korkuluk dizisinden gelen teklifi kabul ederek yaptı… Çağatay Ulusoy’un başrolünde yer aldığı dizinin yakında sete çıkacak olması da hayranları heyecanlandıran bir başka unsur oldu.

Süslü Korkuluk dizisinde Alina Boz gitti yerine kim geldi?

Önce, tv8’de yayınlanacağı duyurulan dizi daha sonra Netflix tarafından satın alındı… 2 milyon lirayı bulan bölümlerinin televizyon kanalları için çok yüksek olması nedeniyle Süslü Korkuluk, televizyon kanalları yerine Netflix tarafından alındı.

Krizlerin atlatılmasının ardından herkes çekimlerin başlamasını bekliyor. Salih Bademci’nin de dizinin ekibine katılması bomba gibi bir kadronun oluştuğuna işaret ediyor. Dimitri karakterini canlandıracak olan oyuncunun birçok teklif arasından bu diziyi seçmesi de anlamlıydı.

Süslü Korkuluk dizisinde Alina Boz gitti yerine kim geldi?

Alina Boz’un dizinin kadrosundan ayrılmasının ardından ise Esra Bilgiç’e teklif yapılmıştı. Oyuncunun yapımcı ile el sıkıştığı ve anlaşmanın yapıldığı ortaya çıktı. Esra Bilgiç’in hayranları şimdiden yeni dizinin heyecanını yaşamaya başladı. Hikayede Esvet karakterini canlandıracak olan oyuncu, gelinlik diktirdiği terzi Peyami’nin aşkına karşılık verecek mi? Esvet ve Peyami karakterlerinin büyüsü şimdiden izleyicileri sarmaya başladı.

Ayrıca son olarak Ramo dizisinde Cihangir karakteri ile televizyon ekranında izlediğimiz Olgun Şimşek’in de dizinin kadrosunda yer alması ekibin çok iyi isimlerle kurulduğunu gösteren bir başka detay oldu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi