Ads Area

'Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları' Türkiye galası

“Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları”
Tüm dünyayı etkileyen Harry Potter dünyası bu kez “Fantastik Canavarlar” serisiyle izleyiciyle buluşurken serinin üçüncü filmi  “Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları”nın Türkiye galası Sihir Dükkanı ev sahipliğinde yapıldı. 

Biletleri satışa çıkar çıkmaz tükenen, yediden yetmişe herkesin merakla beklediği filmin özel gösterimine Bekir Aksoy, İbrahim Kendirci, Kaan Taşaner, Ozan Varol ve Çiğdem Batur gibi değerli isimler katıldı.

“Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları”
Hayranlarının dört yıldır heyecanla beklediği “Fantastik Canavarlar: Dumledore’un Sırları” filminin galası Harry Potter ve bu fantastik evrenin hayranı ünlü isimlerin katılımıyla Nişantaşı City’s’te gerçekleşti. Harry Potter ürünlerinin Türkiye’deki lisans hakkı sahibi Sihir Dükkanı’nın ev sahipliğinde düzenlenen gecede Bekir Aksoy, İbrahim Kendirci, Kaan Taşaner, Ozan Varol ve Çiğdem Batur gibi ünlü isimler vardı.

“Fantastik Canavarlar: Dumbledore’un Sırları”
Harry Potter kitap ve filmleriyle her yazdığı merak edilen, büyük ilgiyle takip edilen J.K. Rowling bu kez de senaryosunu kaleme aldığı “Fantastik Canavarlar” serisiyle milyonları hayal dünyasına ortak etmeyi sürdürüyor. Warner Bros.’un yapımcısı olduğu, eleştirmenlerce övgü toplayan film, senaryosuyla birlikte yıldızlar karması ekibiyle de seyircilerin ilgisini çekiyor. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi