Ads Area

Burak Çelik’e büyük piyango vurdu, başrolü kaptı!

Burak Çelik’e büyük piyango vurdu, başrolü kaptı!
En son Kuruluş Osman dizisinde izlediğimiz Burak Çelik’in kariyerindeki dönüm noktası nihayet geldi çattı. Yakışıklı oyuncu nihayet ilk başrolü kaptı. Hem de son yılların en başarılı oyuncularından Cemre Baysel’le birlikte.

Aslında model kökenli olan Burak Çelik, 2013 yılında Karagül dizisinde canlandırdığı Serdar karakteriyle oyunculuğa adım attı. Dizide 100 bölüm rol aldı. Ardından Hayat Sevince Güzel adlı dizide rol alan Çelik, Barış karakterini canlandırdı. Burak Çelik ardından Söz ve Sevgili Geçmiş dizilerinde rol aldı.

Yakışıklı oyuncu en son Kuruluş Osman dizisinde yer aldı ve Göktuğ karakterine hayat verdi. Kısa süre önce Kuruluş Osman dizisinden ayrılan Burak Çelik, Senden Daha Güzel dizisinde başrolü son dönemin en çok beğenilen oyuncularından Cemre Baysel’le paylaşacak.

Burak Çelik’e büyük piyango vurdu, başrolü kaptı!
Burak Çelik’e büyük piyango çarptı, başrolü kaptı! Hem de çok popüler bir oyuncuyla! 

Bu dizinin dikkat çekici bir yanı da senaryosunun, dünyada çok büyük başarı elde eden ve Hande Erçel ile Kerem Bürsin’in kariyerlerinde çok büyük adım atmasını sağlayan Sen Çal Kapımı dizisinin senaristi tarafından yazılmadı. Senden Daha Güzel dizisi, Sen Çal Kapımı’nın senaristi Ayşe Üner Kutlu tarafından yazılıyor.

Dolayısıyla bu yeni dizi Burak Çelik’in kariyerinde çok büyük bir adım olabilir. Şimdi herkes Cemre Baysel ve Burak Çelik’in nasıl bir çift olacağını merak ediyor. Herkes şimdiden çifti birbirine çok yakıştırdı bile.

İki doktorun hikayesini anlatacak dizide Cemre Baysel Gaziantepli bir doktoru canlandıracak. Burak Çelik de İstanbullu bir estetik cerrahına hayat verecek. Oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları süren dizinin çekimlerine çok yakında başlanacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe