Ads Area

'Usta gibi hissetmiyorum'


Her hafta Zorlu PSM’de yaptıkları yüksek tempolu programın heyecanını pembe dosyalarından ilginç konuları çekip çıkararak izleyicilere aktaran, samimi bir dost sohbetinin yanı sıra konuklarının bilinçaltlarına ulaşarak ters köşe konuları konuşan Meriç Aral ve Efe Tunçer’in Zorlu PSM YouTube kanalında yayınlanan sıra dışı programı Teras Noir’ın bu haftaki konuğu başarılı şovmen ve oyuncu İbrahim Selim oldu.

Meriç Aral ve Efe Tunçer’in vites büyütmekten çekinmedikleri, öngörülemeyen konu yelpazeleriyle izleyenleri dost meclisine davet ettikleri, Zorlu PSM YouTube kanalında yayınlanan ‘Teras Noir’ programına bu hafta “İbrahim Selim ile Bu Gece” programıyla her hafta izleyicilerine temposu hiç düşmeyen bir program sunan İbrahim Selim konuk oldu. 

“Konukların her birine detay detay çalışılıyor”

İbrahim Selim, “Yaptığın işe bir hayli hakimsin ve zorluk derecesi yeterince anlaşılmasa da asla düşmeyen bir program yaratıyorsun. Bunu nasıl yapıyorsun?” sorusunu soran Efe Tunçer’e “Ben zorluk derecesi ile ilgili bir şey diyemem ama iyi çalışıyoruz ve epey de kalabalığız. Senin de bildiğin kalabalık bir editör tayfamız var. Konukların her birine detay detay çalışılıyor. Bütün röportajları izleniyor, hakkında çıkan bütün haberler taranıyor yani o kadar konuğa bizim kadar iyi çalışıldığını düşünmüyorum. Dolayısıyla bu büyüme içinde daha detay ne olabilir, daha farklı nasıl bakılabilir diye sürekli araştırıyoruz. Sanırım bu da konukla ilgili bir rahatlık ve hakimlik getiriyor.” açıklamasıyla Meriç Aral ve Efe Tunçer’e programının çalışma prensibi konusunda açıklama yaptı. 

İbrahim Selim, Efe Tunçer’in “Biz seni mesleğinde büyük usta olarak görüyoruz. Sen kendini bu konuda nasıl değerlendiriyorsun?” sorusuna “Bir kere usta gibi hissetmiyorum. Bizim yaptığımız bu talkshow türü konuklu programı 25-30 sene boyunca yapan insanları düşününce onların yanında daha tecrübeleniyoruz diye düşünüyorum. Video yapmaya başlayalı zaten altı sene oldu. “İbrahim Selim ile Bu Gece” önce Onedio’da başlayıp son üç yıldır Zorlu PSM’de devam eden bir şov. Sürekli tecrübeleniyoruz esasen. Hala patinaj yaptığımız, gelişmesi gerektiğini düşündüğümüz çok yer var. Asıl ustalık diyorsak Okan Bayülgen, Beyazıt Öztürk diyebiliriz. Eskiden Cem Özer, Rüstam Batum vardı mesela. Aziz Rüstel’e de yetiştim ben öyle söyleyeyeim. O yüzden özellikle bu isimler; Okan Bayülgen ve Beyazıt Öztürk bu konuklu program, Talk Show diye tarif ettiğimiz işlerin büyük ustaları onlardır. Üstelik onlar canlı yayın yapıyordu ve birçok konukla aynı anda ilgilenmek durumunda kalıyordu.” yanıtıyla Meriç Aral ve Efe Tunçer’i alçak gönüllü tavırlarıyla oldukça etkiledi. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe