Ads Area

ALEYNA TİLKİ ve JUBËL'DEN elmas değerinde bir dans-pop şarkısı: DIAMONDS

ALEYNA TİLKİ ve JUBËL'DEN elmas değerinde bir dans-pop şarkısı: DIAMONDS
Aleyna Tilki’nin uluslararası müzik arenasındaki atılımları hız kesmeden devam ediyor. Başarıları İsveç’ten tüm dünyaya yayılan dans-pop ikilisi Jubël, en yeni şarkısı DIAMONDS için Aleyna Tilki ile güçlerini birleştiriyor. 

Victor Sjöström ve Sebastian Atas’tan oluşan Jubël, 350 milyondan fazla dinlemeye ulaşan şarkıları “Dancing In the Moonlight” ile tüm dünya listelerinde ve müzik platformlarında büyük başarı yakaladı. Jubël, son çalışması “So Sick”in hemen ardından DIAMONDS şarkısıyla 2022 yazına damga vurmaya hazırlanıyor.

Aleyna Tilki ’nin “Benim için benzersiz bir aşk şarkısı. Dinlediğim ilk andan beri çok duygulandım, tüm dünyanın da benimle aynı hisleri paylaşacağına eminim” dediği DIAMONDS, müzikseverleri ilk dinleyişten itibaren yakalayacak bir dans-pop şarkısı. 

DIAMONDS’un çoğunluğu Galata civarında 2 günde çekilen videosunun genel yönetmenliğini Aleyna Tilki yaptı. Sürprizlerle dolu bir elmas avının anlatıldığı video bugün  (3 Haziran Cuma) saat 15.00’te Aleyna Tilki’nin Youtube kanalında yayınlanacak.

#aleynatilki #jubel #diamonds 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi