Ads Area

Gizem Karaca: “Don’t grow up its a trap! (Sakın büyüme, bu bir tuzak!)

Gizem Karaca: “Don’t grow up its a trap! (Sakın büyüme, bu bir tuzak!)
Evdokya karakteriyle TRT 1 ekranlarındaki “Alparslan Büyük Selçuklu” dizisinde izleyenlerin karşısına çıkarak beğenileri toplayan Gizem Karaca, MAG Haziran sayısına konuk oldu.

“Çok değerli sanatçılarla ve ustalarla çalışma fırsatım oldu ve her projede, her canlandırdığım karakterde hayatıma katacak özel şeyler oldu.”

“Pandemi süreci benim için dinlenme süreci oldu. Bol bol seramik ve resim yapıp, bahçemle uğraşarak vakit geçirdiğim bir dönemdi.”

“Hafif dengesizlikleri olan, biraz hırçın, o “gıcık olduğumuz” ama vazgeçemediğimiz insanlar vardır ya hayatımızda, öyle birini canlandırmak isterim sanırım.”

Gizem Karaca: “Don’t grow up its a trap! (Sakın büyüme, bu bir tuzak!)
“Ne olursa olsun, makyaj yapmasam bile gece yatmadan yüzümü güzelce yıkayarak, nemlendiricimi sürüp yatarım.”

“Evdokya’nın gerçek olması, hakkında bilgi edinip canlandırabilmek gerçekten çok kıymetli bir duygu.”

2011 yılında Miss Turkey ikincisi olan güzel oyuncu, hakkında en çok merak edilenleri MAG Okurları için yanıtladı.  Oyunculuk serüveni ile ilgili konuşan Gizem Karaca şunları söyledi: “Bu süreç ve bu yolculuk benim için çok kıymetli. Her proje bir yolculuk diye düşünüyorum. Bu süreçte beraber yola çıktığınız ve o yolu beraber yürüdüğünüz insanlar oluyor. Aynı amaç için bir araya geliniyor ve sonra ayrılınıyor; ama o yolu değerli kılan, birbirinize kattıklarınız oluyor günün sonunda. Çok değerli sanatçılarla ve ustalarla çalışma fırsatım oldu ve her projede, her canlandırdığım karakterde hayatıma katacak özel şeyler oldu. Bu konuda çok şanslı olduğumu düşünüyorum.”

Gizem Karaca: “Don’t grow up its a trap! (Sakın büyüme, bu bir tuzak!)
Dijital platformlar hakkında da konuşan Gizem Karaca “Dijital platformların artması beni çok heyecanlandırıyor. TV ve sinema dışında, dışarıda bekleyen bir sürü senaryo, bir sürü hikâye var ve artık daha geniş bir alan olması çok heyecan verici gerçekten. Bu konuda sabırlı bir bekleyiş içindeyim. En içime sinen, en benim ve bana değer katacak projede yer almak isterim” dedi. 

Karaca kendisini tanımlayan mottosunun ise “Don’t grow up its a trap! (Sakın büyüme, bu bir tuzak!) olduğunu iletti. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe