Ads Area

Bebek kız mı erkek mi? Fahriye Evcen ve Burak Özçivit ilk kez konuştu

Bebek kız mı erkek mi? Fahriye Evcen ve Burak Özçivit ilk kez konuştu
Oyuncu çift, Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çiftinin oğulları Karan 2019 yılında dünyaya gelmişti. Mutlu bir evliliği olan çiftten müjdeli haber geldi. Fahriye Evcen’in 2,5 aylık hamile olduğu öğrenildi. Haber çiftin hayranlarını sevince boğarken Fahriye Evcen ve Burak Özçivit’ten bebeğin cinsiyeti ile ilgili ilk açıklama geldi.

Fahriye Evcen ile Burak Özçivit’in Çalıkuşu dizisinin setinde başlayan arkadaşlıkları aşka dönüştü. 2017 yılında dünya evine giren çiftin ilk çocukları Karan 2019’da hayata merhaba dedi. Mutlu evliliklerini sürdüren çiftten müjdeli bir haber geldi.

Uzun bir aradan sonra setlere dönen Evcen, yer aldığı diziden kısa sürede ayrılmıştı. Bu ayrılığın nedeni merak edilirken ünlü oyuncunun hamile olduğu ortaya çıktı. Peki, Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in bebeklerinin cinsiyeti belli mi? Ünlü çift konuyla ilgili ilk kez açıklama yaptı.

Gazete Magazin’e röportaj veren çift, ikinci çocuk için çok heyecanlı olduklarını ve haberi yeni aldıklarını açıkladı.  

Bebek kız mı erkek mi? Fahriye Evcen ve Burak Özçivit ilk kez konuştu
FAHRİYE EVCEN: CİNSİYETİ NE OLURSA OLSUN…

2,5 aylık hamile olan Fahriye Evcen “Bizim için de çok yeni bir haber, çok heyecanlıyız. Hem benim için hem de bebek için sağlıklı geçmesini dilerim. Cinsiyeti ne olursa olsun. Önemli olan sağlığı” dedi.

BURAK ÖZÇİVİT: ‘KIZ MI OLSUN ERKEK Mİ’ MODUNDA DEĞİLİZ

Burak Özçivit ise "Süper haber, çok sevindik. Bunu duyunca kim sevinmez… O kadar yeni ki Karan'a bile söyleme fırsatımız olmadı. Kız mı olsun, erkek mi olsun?' modunda değiliz. Ben zaten uykusuz gecelere alışkınım. Karan ile stajımı tamamladım" şeklinde konuştu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi