Ads Area

Beyazıt Öztürk'ün yeni işi görenleri hayrete düşürdü!

Beyazıt Öztürk'ün yeni işi görenleri hayrete düşürdü!
Beyaz Show ile tanınan ve seyircinin severek izlediği Beyazıt Öztürk, bir süredir ekranlarda görünmüyordu. Beyazıt Öztürk'ün yeni işe görenlerin hayrete düşmesine sebep oldu. Beyazıt Öztürk'ün yeni işini görünce siz de çok şaşıracaksınız! İşte Beyazıt Öztürk'ün yeni mesleğiyle ilgili detaylar...

Ekranların sevilen ismi Beyazıt Öztürk, evvelsi gün İzmir Alaçatı’da bisiklet sürerken görüntülendi. Artık yeni bir işle meşgul olan Beyazıt Öztürk'ün yeni işi ise hayranlarının ağzını açık bıraktı.

İşlerinin azalmasıyla birlikte İstanbul'a çok sık gitmediğini ve daha çok annesiyle birlikte vakit geçirdiğini söyleyen Beyazıt Öztürk, O Ses Türkiye ile ilgili de yeni açıklamalarda bulundu.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

İzmir Alaçatı'da kaldığını "Annemle birlikte daha çok burada kalıyorum, ona da iyi oluyor" sözleriyle anlatan Beyazıt Öztürk, "Bol bol spor yaparak, vakit geçiyorum. İstanbul’da rahat yapamıyorsun, burada daha güzel keyifli oluyor" dedi.

Beyazıt Öztürk'ün yeni işi görenleri hayrete düşürdü!
Kilo verdiğini ifade eden ünlü şovmen, yeni bir proje ile ekrana dönüp dönmeyeceği sorularına ise haber beklediğini söyleyerek yanıt verdi.

Yeni işinden de bahseden Beyazıt Öztürk, bu işin detayları hakkında bilgi verdi.

YENİ İŞİNİ ANLATTI

Yeni işini anlatan Beyazıt Öztürk şunları söyledi:

“O Ses Türkiye yarışması vardı. Bu sene olacak mı, olmayacak mı belli değil. Onlara Acun (Ilıcalı) bakıyor, onun da haberi gelir."

Beyazıt Öztürk'ün yeni işi görenleri hayrete düşürdü!

HEYKEL ATÖYLESİ KURDUK

"Onun dışında eylül ayında (reklam yüzü olduğu teknoloji firması ile) bütün malzemelerin ve fabrika atıklarından Eskişehir’de bir heykel atölyesi kurduk. Yaklaşık 1.5 senedir orada heykel yapıyoruz. Televizyon atıkları, kablolar..."

Fabrikadan çıkan atıklar ile 15 tane büyük boyutlarda heykel yaptık. Konsepti Kadın Voleybol Milli Takımı. Firma takıma sponsor olduğu için onların figürleri üzerine yaptık heykelleri, enteresan bir şey oldu."

"Benim de esas meslek okuldan, pandemi döneminde aklımıza geldi 'Yapalım mı?' dedik, şirket de 'Hadi yapalım' dedi. Sağ olsun hocalardan 1-2 arkadaşım destek attı. Eylül ayında Zorlu'da bir sergi düşünüyoruz.”

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe