Ads Area

Gokhan Akkas kimdir?

Gokhan Akkas kimdir?
Gokhan Akkas Kimdir? Gökhan Akkaş aka Gokhan Akkas? DJ ve Prodüktör Gokhan Akkas  kimdir, gerçek adı ne? Gokhan Akkas  kaç yaşında, şarkıları, promoları ve inst...

Gokhan Akkas  Kimdir?  Gökhan Akkaş aka Gokhan Akkas kimdir? DJ ve Prodüktör Gokhan Akkas  kimdir, gerçek adı ne? Gokhan Akkas kaç yaşında, şarkıları, promoları ve instagram hesabı son dönemde milyonlar..

Son dönemde milyonlara ulaşarak müzik dünyasına ve sosyal medyaya damga vurmayı başaran Gokhan Akkas  aka Gökhan Akkaş  ile ilgili bilgiler internette araştırılarak öğrenilmek isteniyor. 

Peki, Gokhan Akkas kimdir ve gerçek adı ne? Gokhan Akkas  kaç yaşında, nereli, şarkıları, işbirlikleriyle instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Müzik için değiştirdiği hayatında yepyeni bir sayfa açan Gokhan Akkas  , adından her geçen gün daha da fazla söz ettiriyor. Birbirinden hit şarkılarını yayınlamasının yanı sıra beyefendiliği ve vizyonu ile dikkat çeken başarılı Prodüktör hakkında da pek çok kişi bilgi sahibi olmak istiyor. Bu sebeple de araştırmalar gerçekleştiriyor. Her şarkısı milyonlarca,binlerce kez dinlenen Gokhan Akkas ’a dair detaylar haberimizde okunabilmektedir.

Peki, DJ ve Prodüktör Gokhan Akkas  kimdir, gerçek adı ne? Gokhan Akkas  aka Gökhan Akkaş  kaç yaşında, şarkıları, Promoları ve Instagram hesabı…

Gokhan Akkas’ ın gerçek adı nedir?

Özellikle Elektronik müzik dünyasında birçok şarkıcı kendi adını kullanmıyor ya da sadece adı ile mesleğini gerçekleştiriyor. Gokhan Akkas  ismi ile bilinen sanatçılardan biri. Kendisinin tam adı Gökhan Akkaş' tır. 

Gokhan Akkas  Instagram hesabı

Yakışıklı prodüktör internette sosyal medyayı aktif olarak kullanmaktadır. Bununla birlikte hikâye özelliğini de fazlasıyla kullanmaktadır. 8680 Takipçisi bulunan Gokhan Akkas’ı  @gokhannakkas adresinden takip edebilirsiniz.

Gokhan Akkas  kimdir?

Elektronik müzik dünyasına adım attıktan sonra zirveye oynayan bir isim olan Müzik Prodüktörüdür. Kendisinin 07 Kasım 1994 tarihinde doğduğu bilinmektedir. 27 yaşındaki vizyonlu prodüktör Akrep burcu. Adana'da ve İstanbul'da yaşıyor.

Gokhan Akkas kimdir?

Gokhan Akkas  Müzik Tarzı

Gokhan Akkas  Elektronik Müzik tarzı adı altında Car Music,House, Deep House ve Nu Disco tarzı şarkılar yayınlıyor.

Gokhan Akkas  ilk şarkısı ünlü prodüktörün ilk şarkısı plak şirketi SSL MUSIC etiketi ile ‘’CLİMB MY POLE’’ dir. Dünya çapında tanınan Gokhan Akkas  birçok ünlü isimle şarkılar yaptıktan sonra karşımıza harika bir single ile çıkıcak. SSL MUSIC etiketiyle yayınlanacak olan şarkısı şimdiden merak uyandırmaya başladı. Parça, EDM sahnesinde yüksek bir ivme yakalayacak ve BBC Radio 1 ve birçok ünlü DJ'ler tarafından destek alacak. Ayrıca ünlü prodüktörün yepyeni single çalışmaları da çok yakında karşımıza çıkıcak. 

Tüm Dijital platformlarda yayınlanacak olan şarkılar, dinleyicilerin algısında tam noktaya oturacak.  Gokhan Akkas çok yakında kliplerinde çalışmalarının biteceğini belirterek, tüm dinleyicilerimle yeni vizyonumuzu paylaşmayı büyük heyecanla beklediğini belirtti. Ayrıca Gokhan Akkas,  2021 de  çıkardığı ‘’Hold On To Me’’ ve ‘’Promise Me’’ şarkısı Spotify’da 1.5 Milyon dinlenmeyi geçerek yeni bir rekora imza attı. Sanatçının  yaptığı şarkıda ultra geniş basslar,  enstürmanlar ve harika gitar melodileriyle birlikte duygusal gitar ve tropik house melodileri yer alıyor. Spotify’da 15binden fazla playliste giren şarkı en iyi 2021 ‘de En’ler arasına girmişti.

2020 yılında çıkardığı single projesi 'Hold On To Me'  başta Mark Eliyahu, Mahmut Orhan, Irina Rimes, Kate Linn ve Brianna gibi dünyaca ünlü kaliteli sanatçılarında yer aldığı Spotify Mosaic editoryal çalma listesinde uzun bir süre liste başı olarak yer aldı 

Ayrıca Apple Musicte Shazam Stars ve Yılın En İyi Global Hitleri Listesine de girmeyi başaran tekli, Plak şirketinin desteğini alarak Albüm haline getirildi. Tüm zamanlarda başta YouTube olmak üzere 10M+ dinlendi. , çok yakında yine bu tarz işlerin geleceğini söyleyerek’’ Çalışmak, başarmaktır’’ dedi.

Gokhan Akkas Sosyal Medya;


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe