Ads Area

İrem Derici “Seni affediyorum”

İrem Derici “Seni affediyorum”
Son dönemlerde yaşadığı ilişkiler ve özel hayatıyla gündemden düşmeyen İrem Derici, dövme koleksiyonuna bir yenisi daha ekliyor...

Bu yıla damgasını vuran Cem Belevi ve İrem Derici çiftinin ihanet iddialarıyla biten ilişkisinden sonra kendisini Nergis Nesrullayeva ile aldattığını öğrenen Derici, sosyal medya hesabından isim vermeden “Saltanat sona erdi çeyrek popçu. Sefil hayatının geri kalanında sana mutluluklar diliyorum. Hayırlı konser dilenmeler.” cümleleriyle yaptığı paylaşımda öfkesini kustu.

Bu sözlere kayıtsız kalmayan Cem Belevi “Böyle bir şey olabilir mi? Hala kendisini çok seviyorum, hala çok saygı duyuyorum. Asla kendisini aldatmadım. Hiçbir kadını aldatamam, beceremem böyle şeyleri. Aşkımı coşkuyla yaşayan bir insanım” ifadelerini kullandı ama Derici bu sözlere de kayıtsız kalmayarak “Sıktı artık bu sahtekarlık. A’dan Z’ye şöyle ses kayıtlarıyla mis gibi, ne dersin? ‘Yaz sonuna kadar İrem’i şutlarım zaten, şu takvimi bir doldurayım, şimdi kötü çocuk imajı çizemem’ mi olsun ilk konuğumuz, yoksa alevler attığın influencer’lar mı, sen seç. Ya da direkt itiraf ettiğin ihanetten de girebilirim mevzuya, bana fark etmez!” sözleri ile son noktayı koyan taraf oldu.

İrem Derici “Seni affediyorum”

İrem Derici 36.dövmesiyle gündeme bomba gibi düştü

Geçtiğimiz günlerde objektiflere yakalanan Derici, “Yeni yaptırdığınız dövmeler var mı?” sorusuna karşılık alnını göstererek “35 dövmem var, yaşım gibi 35. Yeni bir dövme yaptırıyorum. Alnıma ‘Enayi’ ya da ‘Keriz’ yazdıracağım” ifadeleri ile mizahını konuşturdu.

En son elinin üstüne “kendine özgü” ve “otantik” anlamı taşıyan “authentic” kelimesini yaptırıp sosyal medya hesabından takipçileri ile paylaştı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi