Ads Area

SUER kimdir? Halil Süer aka SUER kimdir?

SUER kimdir? Halil Süer aka SUER kimdir?
DJ ve Prodüktör SUER kimdir, gerçek adı ne? SUER kaç yaşında, şarkıları, promoları… Son dönemde milyonlara ulaşarak müzik dünyasına ve sosyal medyaya damga vurmayı başaran SUER aka Halil Süer ile ilgili bilgiler internette araştırılarak öğrenilmek isteniyor. 

Peki, SUER kimdir ve gerçek adı ne? SUER kaç yaşında, nereli, şarkıları, işbirlikleriyle instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Müzik için değiştirdiği hayatında yepyeni bir sayfa açan SUER, adından her geçen gün daha da fazla söz ettiriyor. Birbirinden hit şarkılarını yayınlamasının yanı sıra beyefendiliği ve vizyonu ile dikkat çeken başarılı Prodüktör hakkında da pek çok kişi bilgi sahibi olmak istiyor. Bu sebeple de araştırmalar gerçekleştiriyor. Her şarkısı milyonlarca kez dinlenen SUER’e dair detaylar haberimizde okunabilmektedir.Peki, DJ ve Prodüktör SUER kimdir, gerçek adı ne? Halil Süer aka SUER kaç yaşında, şarkıları, Promoları ve Instagram hesabı…SUER’ in gerçek adı nedir?

Özellikle Elektronik müzik dünyasında birçok şarkıcı kendi adını kullanmıyor ya da sadece adı ile mesleğini gerçekleştiriyor. SUER mahlası ile bilinen isimlerden biri. Kendisinin tam adı Halil Süer’ dir. 

SUER Instagram hesabı

Yakışıklı prodüktör internette sosyal medyayı aktif olarak kullanmaktadır. Bununla birlikte hikâye özelliğini de fazlasıyla kullanmaktadır. 4.350 Bin Takipçisi bulunan Halil Süer aka SUER’i   @suermusicc adresinden takip edebilirsiniz.

SUER kimdir?

Elektronik müzik dünyasına adım attıktan sonra zirveye oynayan bir isim olan Müzik Prodüktörüdür. Kendisinin 05 Kasım 1995 tarihinde doğduğu bilinmektedir. 27 yaşındaki vizyonlu prodüktör Terazi burcu. Çanakkale Gelibolu doğumlu. İstanbul'da yaşıyor

SUER kimdir? Halil Süer aka SUER kimdir?

SUER Müzik Tarzı

SUER Elektronik Müzik tarzı adı altında Dance Pop, Pop ve House tarzı şarkılar yayınlıyor.

SUER ilk şarkısı ünlü prodüktörün ilk şarkısı plak şirketi Lab Recordings etiketi ile ‘Talk 2 Me’ dir. Dünya çapında tanınan SUER birçok ünlü isimle şarkılar yaptıktan sonra karşımıza harika bir single ile çıkıcak. SSL MUSIC etiketiyle yayınlanacak olan şarkısı şimdiden merak uyandırmaya başladı. Parça, EDM sahnesinde yüksek bir ivme yakalayacak ve BBC Radio 1 ,Kiss FM ve birçok ünlü DJ'ler tarafından destek alacak. Ayrıca ünlü prodüktörün yepyeni single çalışmaları da çok yakında karşımıza çıkıcak.

Tüm Dijital platformlarda yayınlanacak olan şarkılar, dinleyicilerin algısında tam noktaya oturacak. SUER çok yakında kliplerinde çalışmalarının biteceğini belirterek, tüm dinleyicilerimle yeni vizyonumuzu paylaşmayı büyük heyecanla beklediğini belirtti. Ayrıca SUER, 2021 de SSL MUSIC etiketiyle  yayınlanan ‘’Smack That’’ şarkısı Spotify’da 1.3 Milyon dinlenmeyi geçerek yeni bir rekora imza attı. Spotify’da 15binden fazla playliste giren şarkı en iyi 2021 ‘de En’ler arasına girmişti.Ayrıca sanatçının yine SSL Music etiketiyle çıkardığı teklisi ‘’Beggin’’ Tüm Dünya’da 50M+ fazla dinlenme başarısına sahip.

Ayrıca Apple Musicte Shazam Stars ve Yılın En İyi Global Hitleri Listesinede girmeyi başaran tekli, Plak şirketinin desteğini alarak Albüm haline getirildi. Tüm zamanlarda başta YouTube olmak üzere 70M+ dinlendi. SUER, çok yakında yine bu tarz işlerin geleceğini söyleyerek’’ Çalışmak, başarmaktır’’ dedi.

SUER Sosyal Medya;


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe