Ads Area

Ünlü manken Bella Hadid: ' Kültürümden uzak büyümek beni üzdü'

Ünlü manken Bella Hadid: ' Kültürümden uzak büyümek beni üzdü'

Filistin asıllı Amerikalı model Bella Hadid, verdiği bir röportajda Müslüman ve Filistin kültüründen uzak büyümenin kendisini üzdüğünü belirtti. 

Hadid, “Müslüman kültüründe büyüyebilmeyi çok isterdim. Uzun süre içimdeki Filistinliyi çok özledim ve bu beni yalnızlığa itti” dedi.
İlk oyunculuk deneyimine hazırlanan ünlü ABD'li model Bella Hadid, CQ dergisine röportaj verdi. Müslüman olmaktan her fırsatta gurur duyduğunu belirten Hadid, dikkat çeken açıklamalar yaptı.

Babası Filistinli emlak patronu Mohamed Hadid olan ünlü model, röportajında annesiyle babasının kendisi 4 yaşındayken boşanması nedeniyle babasından ayrıldığını, böylece Filistin kökeninden uzaklaştığını söyledi.

“MÜSLÜMAN KÜLTÜRÜNDE BÜYÜYEBİLMEYİ ÇOK İSTERDİM”

Dünyaca ünlü manken Bella Hadid ilk kez bir dizi projesiyle kamera karşısına geçecek. Ramy isimli dizide Müslüman bir genç kızı canlandırmaya hazırlanan 25 yaşındaki manken, “Müslüman kültüründe büyüyebilmeyi çok isterdim. Uzun süre içimdeki Filistinliyi çok özledim ve bu beni yalnızlığa itti. Her gün babamla birlikte olmayı, ibadet edebilmeyi ve Müslüman bir kültürde yaşayabilmeyi çok isterdim. Ama maalesef mümkün olmadı. Filistin'i hiçbir zaman özgür görememiş, orada yaşayan yaşlılar ve büyüyüp güzel bir hayat sürebilecek çocuklar için çabalıyorum. O kadar şanslıyım ki, istediğim ve hissettiğim gibi konuşabileceğim bir pozisyondayım” dedi.

BELLA HADID’İ DUYGULANDIRAN HEDİYE

Filistin'e desteğini sık sık ifade eden Hadid, daha önce de İsrail’in Filistin’e karşı saldırılarına tepki göstermişti. Ramy dizisinin setinde kendisine “Özgür Filistin” yazılı bir tişört hediye edilen ünlü manken, çok duygulandığını da sözlerine ekledi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi