Ads Area

Başarılı İş Kadını “Özlem Altınsoy” Kadın Girişimcilere Yönelik Projesini Duyurdu

Başarılı İş Kadını “Özlem Altınsoy” Kadın Girişimcilere Yönelik Projesini Duyurdu

Noes Ticaret Hizmetler Grubu kurucusu ve yönetim kurulu başkanı başarılarıyla tanınan iş kadını Özlem Altınsoy, “Özlem Altınsoy Kadın Girişimcileri Destekleme Projesi” ismindeki yeni bir sosyal sorumluluk projesi hazırlığında olduğu duyurusunda bulundu.

Özlem Altınsoy;

“Kadın girişimciler Türkiye Cumhuriyeti’nin geleceğidir. İstihdam yaratmak ve Türkiye ekonomisine değer katmak adına, özellikle kadın girişimcilerimizin her zaman yanında olacağız. Ne mutlu ki bizlere, birçok dünya ülkesine nazaran; kadınlara seçme ve seçilme hakkının erkenden tanındığı, güçlü kökleri olan bir ülkede yaşıyoruz. 

Ben, başta kendim olmak üzere iş kadınlarımızın; ulusal ve uluslararası iş dünyasında ülkemizi temsil etme görevimize ek olarak, yeni kadın girişimciler için bilgi, birikim ve yönlendirme noktasında destek vermenin de çok önemli olduğuna inanıyorum. Bu inançla meydana getirdiğimiz ‘Özlem Altınsoy Kadın Girişimcileri Destekleme Projesi’ni duyurmaktan gurur duyuyorum. Pek yakında etkinliklere başlayacak olan projemiz için emek veren tüm ekip arkadaşlarıma da ayrıca teşekkür ederim.” diyerek konuşmasını sonlandırdı ve basın mensuplarına teşekkür etti.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi