Ads Area

Kurtlar Vadisi'nin yıldızı ekranlara dönüyor!

Kurtlar Vadisi'nin yıldızı ekranlara dönüyor!

Aşk Yonca ve Diğerleri dizisinde kadro şekilleniyor. Hazırlıkları devam eden dizinin çekimlerine yakın zamanda başlanması bekleniyor. Oyuncu kadrosu için etkili isimler bir araya geliyor. Cam Tavanlar ve Kırmızı Oda dizilerinde oyunculuğuyla dikkat çeken Şifanur Gül’ün kadın başrol olacağı diziye Kurtlar Vadisi’nden de sürpriz bir transfer geldi.

Televizyon macerasına yeni başlayacak Aşk Yonca ve Diğerleri projesinde kadro yavaş yavaş ortaya çıkıyor. Birbirinden yıldız isimlerin olacağı dizide Kırmızı Oda’nın Firuze’si Şifanur Gül başrol olacak. Kurtlar Vadisi Pusu serisinde İskender Büyük karakterini canlandıran Musa Uzunlar da diziye katılan isimlerden birisi olacak. Dizide; Yonca isimli bir kadının suç, polis ve “aşk” üçgeninde sıkışması konu edilecek.

Kurtlar Vadisi Pusu’da İskender Büyük karakterini canlandıran Musa Uzunlar; aşk, polis ve suç dünyası ilişkilerini anlatan dizide oynayacak. Uzunlar; Kurtlar Vadisi Pusu'da 3 sezon boyunca İskender Büyük ve Poyraz Karayel dizisinde Bahri Umman karakterlerini başarıyla canlandırmıştı.

KADRO BELLİ OLUYOR

Küçük kızı ile hayata tutunmaya çalışan Yonca’nın mücadelesinin anlatılacağı dizinin oyuncu kadrosunda; Alican Yücesoy, Şifanur Gül, Musa Uzunlar, Erkan Avcı, İlker Kızmaz, Kemal Uçar, Neslihan Arslan, Açelya Devrim Yılhan, Tuğçe Yolcu, Aslıhan Kapanşahin, Sekvan Serinkaya, Aslı Samat, Nizam Namidar ve Hale Soygazi yer alacak.

Sezonun ilgiyle takip edilmesi beklenen projelerinden birisi olan Aşk Yonca ve Diğerleri dizisinin yapımcılığını Fatih Aksoy ve Mehmet Yiğit alp yapacak. Yönetmen koltuğunda ise Cemal Şan oturacak.

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI’NA BENZER HİKAYE

NTC Medya’nın yeni projesinin hikayesi, ATV’de yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı dizisiyle benzerlik taşıyacak. Küçük kızı ile hayata tutunmaya çalışan Yonca karakterinin bir anda değişen aksiyon dolu hayatı izleyenleri merakta bırakacak.

Bir Küçük Gün Işığı dizisinde, nüfusuna kayıtlı bir kız çocuğu olduğunu öğrenen ve hayatı alt üst olan Elif karakterinin yaşadığı olaylar anlatılıyor. Aşk Yonca ve Diğerleri dizisinin de bir anne-kız hikayesine odaklanması bekleniyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe