Ads Area

Müge Anlı’nın tuvalet isyanı: “Ben dalga geçiyorum, saçma sapan işler”

Müge Anlı’nın tuvalet isyanı: “Ben dalga geçiyorum, saçma sapan işler”

Ünlü televizyoncu ve sunucu Müge Anlı’nın dünkü programında sarf ettiği sözler gündem oldu. Tuvalette fotoğraf çektirip sosyal medyaya yükleyenleri eleştiren Anlı, bu paylaşımlarla dalga geçtiğini belirterek “Kadına bak tuvalete gitmiş, fotoğraf çektirmiş diyorum. Bu kişilere geri zekâlı diyorum” dedi.

Sabah kuşağında ATV ekranlarında yayınlanan ve fenomen haline gelen Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, programda yaptığı eleştiriyle çok konuşuldu.

YAPANLARI TOPA TUTTU

Tuvalette fotoğraf çekip sosyal medya hesaplarına yükleyenleri topa tutan Anlı, “Anlamadığım bir şekilde gittikleri yerin tuvaletinde fotoğraf çektirip yayınlayanlar var. Tuvalet bu tuvalet ya! Tuvalet yani... Işık güzelmiş! Sanki Cindy Crawford. Onları yayınlayacak da mankenlik teklifi gelecek” şeklinde konuştu.

“SAÇMA SAPAN İŞLER…”

İnsanların sosyal medyayı daha faydalı işler için kullanmasını belirten Anlı, “Saçma sapan işler! Lütfen vazgeçin şu telefon, sosyal medya işlerinden, Tiktok’tan, Instagram’dan... Ne kadar saçma sapan işler bunlar. Bir şey örersin, oraya koyarsın, satış yaparsın, başımla beraber. İnsanlar çok güzel fotoğraf sanıyor, ben dalga geçiyorum. Görünce kadına bak tuvalete gitmiş, fotoğraf çektirmiş. Gerizekalı diyorum” dedi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi