Ads Area

Netflix Türkiye'nin yeni yapımı 'Sıcak Kafa'dan ilk tanıtım


“Belki kuşlar hâlâ uçuyor… Deniz hâlâ tuzlu… 
Fakat artık hiçbir şey eskisi gibi değil.”

Merakla beklenen Sıcak Kafa, 2 Aralık’ta tüm dünyayla aynı anda Netflix’te

Sıcak Kafa Hakkında

Afşin Kum’un aynı adlı romanından uyarlanan ve iletişim yoluyla zihinden zihine bulaşarak yayılan bir salgını konu alan dizi, Mert Baykal'ın yaratıcılığında ekrana geliyor. Sekiz bölümden oluşan ve distopik macera türündeki hikâyenin yapımcılığını ise Timur Savcı üstleniyor.

Konuşmayla bulaşan ve “abuklama” adı verilen bir tür delilik salgınının alt üst ettiği dünyada, bu hastalıktan gizemli bir şekilde kurtulmuş tek kişi, eski bir dilbilimci olan Murat Siyavuş’tur. Herkesten gizlediği bu durumun fark edildiğini ve arandığını öğrenen Murat, saklandığı kurtarılmış bölgeden kaçmak ve yangınlar içindeki İstanbul'un gizemli dehlizlerinde hastalığın ona mirası olan “sıcak kafa”sının sırrının peşine düşmek zorunda kalır.

Yazar & Yönetmen: Mert Baykal

Oyuncu kadrosu: Osman Sonant, Şevket Çoruh, Hazal Subaşı, Tilbe Saran, Kubilay Tunçer, Özgür Emre Yıldırım, Gonca Vuslateri, Zerrin Sümer, Yetkin Dikinciler, Hakan Gerçek, Erdem Akakçe, Barış Yıldız, Arda Anarat, Furkan Kalabalık, Şebnem Hassanisoughi, Cüneyt Uzunlar ve Haluk Bilginer

Yazarlar: Mert Baykal, Zafer Külünk, Gökhan Şeker, Müjgan Ferhan Şensoy

Uygulayıcı Yapımcılar: Şeyba Tüysüzoğlu ve Fatih Tekşal

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe