Ads Area

Çekimleri alelacele durduruldu! Mesut gitti, Arka Sokaklar çöktü! Rıza Baba bile dayanamadı!

Çekimleri alelacele durduruldu! Mesut gitti, Arka Sokaklar çöktü! Rıza Baba bile dayanamadı!

Televizyon klasiği haline gelen Arka Sokaklar 17. sezonuna olaylı başladı. Mesut komiser karakterini canlandıran Şevket Çoruh’un diziden ayrılmasının ardından dizinin reytingleri düşmüştü. Seyircileri hayal kırıklığına uğratacak bir iddia daha gündeme geldi. Arka Sokaklar’ın çekimlerine apar topar ara verildiği iddia edilmişti. Seyircileri üzen gelişme dizinin Rıza Baba’sı Zafer Ergin’den geldi.

Televizyon ekranlarının sevilen dizisi Arka Sokaklar’dan izleyicisine kötü haber! Yıllardır ekranlarda olan ünlü polisiye diziArka Sokaklar’ın yeni sezonu merakla bekleniyordu. Dizinin yeni sezonu beklenmedik bir gelişmeyle başladı. Şevket Çoruh’un oynadığı Mesut komiser diziden ayrıldı. Dizinin reytinglerinde yaşanan düşüşün ardından şimdi de seyirciye kötü bir haber geldi.

Kimi seyirciye göre Mesut komiser karakteri dizinin olmazsa olmazıydı. Başlangıcından beri dizide yer alan Mesut’un birçok repliği ve davranışı ünlenmiş, sosyal medyada fenomen hale gelmişti.

Mesut gidince birçok izleyici Arka Sokaklar’ı eskisi kadar beğenmediğini dile getirmişti. Önceki sezonlarda reytinglerin zirvesine yerleşen sevilen dizinin reytinglerinde bu sezon gerileme meydana geldi. İzleyicilerin bir kısmı bunu Mesut’un ayrılmasına bağlamıştı.

Çekimleri alelacele durduruldu! Mesut gitti, Arka Sokaklar çöktü! Rıza Baba bile dayanamadı!

ÇEKİMLERE ARA VERİLDİ

Dizi şimdi de başka sorunlarla mücadele ediyor. Hiç bitmeyecekmiş gibi düşünülen Arka Sokaklar’da final ihtimali belirdi. Dizide Rıza Baba karakterini canlandıran Rıza Ergin’den de itiraf niteliğinde bir açıklama geldi.

Ergin, Arka Sokaklar’ın çekimlerine ara verildiğini doğruladı. “Daha sonra herhalde devam edeceğiz. Bir takım işlerden dolayı ara verildi, bilmiyorum.” diyen Ergin yayına ara verilmediğini belirtti. Ergin; “Nereye kadar devam ederse, bilemiyorum, seyirciye bağlı.” diyerek reytingleri işaret etti.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi