Ads Area

Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak? Polat Alemdar açıkladı!

Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak? Polat Alemdar açıkladı!
Kurtlar Vadisi Ne Zaman Başlayacak? Polat Alemdar Açıkladı! Kurtlar Vadisi KAOS ile geri dönüyor... İşte Oyuncu Kadrosu!

Türk dizi tarihinin en çok izlenen dizilerinde listenin başında bulunan Kurtlar Vadisi, final yaptıktan sonra geri dönmesi konusunda çok kez hayranlarından talep almıştı. Fakat Kurtlar Vadisi Pusu'nun da sona ermesinin ardından uzun süredir dizinin yapımcıları olan Necati Şaşmaz ve Raci Şaşmaz'dan beklenen adım gelmemişti. Fakat reyting rekorları kıran dizinin tekrar başlayacağı konusundaki müjdeyi Polat Alemdar karakterini oynayan Necati Şaşmaz verdi. Peki Kurtlar Vadisi Kaos ne zaman başlayacak? Yeni Kurtlar Vadisi oyuncu kadrosu belli oldu mu? İşte tüm detayları...

Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak? Bir döneme damgasını vuran Kurtlar Vadisi dizisinin yeniden başlayacağı hakkında başrol Polat Alemdar'dan önemli bir açıklama geldi. Hayranları Kurtlar Vadisi geri dönüş tarihini araştırmaya devam ederken Kurtlar Vadisi Kaos dizisi ile geri döneceği neredeyse kesinleşti. Peki yeni Kurtlar Vadisi oyuncu kadrosu belli mi, ne zaman başlayacak hangi kanalda olacak? İşte tüm ayrıntılar!

Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak? Polat Alemdar açıkladı!
KURTLAR VADİSİ NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kurtlar Vadisi Pusu'nun bitmesiyle büyük bir boşluğa düşen dizinin hayranları nihayet  müjdeli haberi aldı. Dizinin yapımcısı aynı zamanda başrolü Necati Şaşmaz, "Şu anda hazırlık içerisindeyim. Sanırım Ocak ayını görürüz başlamak için. 397 bölüm oynadım. Ömrümün 20 yılı bununla geçti. Değerli ancak çok yorucu bir işti. Bir ara verelim diye düşünmüştük. Artık tekrar istenmeye başladı dizi. Nasipse olacak" şeklinde konuştu. Şaşmaz'ın bu açıklamalarından sonra KVP hayranları da şimdiden diziyi beklemeye koyuldu. 

Kurtlar Vadisi ne zaman başlayacak? Polat Alemdar açıkladı!
KURTLAR VADİSİ İLK 97 BÖLÜM UNUTULMUYOR

Kurtlar Vadisi'nin izlenme rekorları kıran ilk 97 bölümü unutulmuyor. Kesitleri hala YouTube ve çeşitli sosyal medya platformları üzerinde milyonlarca kez izleniyor. Her karakteri ile hafızalara kazınan Kurtlar Vadisi'nin ilk 97 bölümü özellikle konsey üyeleri hatırlanıyor. Bir diğer yandan Aslan Akbey, Pala, Doğu Eşrefoğlu gibi karakterler de diziye damga vuranlardan.

KURTLAR VADİSİ PUSU 

Kurtlar Vadisi'nin devam yapımı gibi olan Kurtlar Vadisi Pusu (KVP), ilk 97 bölüm kadar olmasa da yine de etki uyandırdı. Birçok kanalda seyircisiyle buluşan Kurtlar Vadisi Pusu sonunda da Filistin gibi yapımlarla izleyicisinin karşısına çıkmıştı. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe