Ads Area

‘Recep İvedik 7’nin afişi yayınlandı

‘Recep İvedik 7’nin afişi yayınlandı

Birçok yerli ve yabancı içeriği üyelerine sunan The Walt Disney Company’nin tüm dünyada milyonlarca üyeye sahip dijital yayın platformu Disney+’ta 9 Aralık’ta yayına girecek olan ‘Recep İvedik 7’nin afişi yayınlandı.

The Walt Disney Company’nin dijital yayın platformu Disney+, çok konuşulan yerli içeriklerine bir yenisini daha ekliyor. Şahan Gökbakar’ın gişe rekorları kıran Recep İvedik serisinin yeni filmi ‘Recep İvedik 7’ Disney+’ta seyirciyle buluşmak için geri sayımda... 

Togan Gökbakar’ın yönetmenliğini, Şahan Gökbakar’ın başrolünü üstlendiği filmin oyuncu kadrosunda Gökbakar’a Öznur Serçeler, İrfan Kangı, Murat Ergür, Eray Türk ve Nurullah Çelebi eşlik ediyor. 

Gişe rekortmeni serinin yeni filminde; şehir hayatı ve ekonomik koşullardan bunalan Recep İvedik, en yakın arkadaşı Nurullah’ı da yanına alarak babaannesinden kendisine miras kalan köy evine gitmeye karar verir. Köy hayatının tadını çıkaracağı sırada, köye ve civar ormanlara zarar verecek büyük bir projenin varlığından haberdar olan Recep İvedik, köylülerle el ele vererek, bu projeye karşı heyecanlı ve komik bir maceraya atılacaktır. 

Merakla beklenen ‘Recep İvedik 7’ 9 Aralık’ta sadece Disney+’ta.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe