Ads Area

2022'ye damga vuran isim oldu...

2022'ye damga vuran isim oldu...

Çıkardığı şarkılar ile dinlenme rekorları kıran Oğuzhan Koç 2022 yılında çıkardığı 'Aşkın Mevsimi', 'Aşk Beni Yendi', 'Kimseler Bulmasın Bizi' şarkılarıyla dijital olarak en çok stream (dijital ortamda dinlenme) / izlenme rakamına ulaştı.

Oğuzhan Koç, şarkılarının yanı sıra, getiryemek için çektiği iki reklam filmi, senaryosunu İbrahim Büyükak’ın yazıp yönettiği başrolünde yer aldığı filmi önümüzdeki günlerde dijital platformda olacak. 2022 yılını hayli yoğun geçiren Oğuzhan Koç, sözü ve bestesi kendisine ait olan Bengü, Sakiler’den dinlediğimiz şarkılara ve önümüzdeki günlerde Ebru Gündeş, Berkay ve Merve Özbey‘inde ekleneceği yepyeni şarkılara imzasını atacak. 
 
Koç, geçtiğimiz hafta çıkardığı ve çıktığı an dijital platformlarda ilk sıraya yerleşen yeni şarkısı 'Kimseler Bulmasın Bizi' ile de sosyal medyada yenilikçi single kapağı ve şarkısına çektiği klip ile de en çok konuşulan isim oldu. 
 
2022 başarılı projelere imza atan Oğuzhan Koç, bu yılın en büyük imzasını ise oyuncu Demet Özdemir ile nikah masasına oturarak attı. 

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe