Ads Area

Kadro netleşiyor… Survivor 2023'ün dördüncü yarışmacısı belli oldu

Kadro netleşiyor… Survivor 2023'ün dördüncü yarışmacısı belli oldu
Survivor 2023 için hazırlıklar tüm hızıyla devam ederken Acun Ilıcalı, Dominik’te mücadele edecek dördüncü yarışmacıyı sosyal medya hesabından açıkladı. Ilıcalı paylaşımında “Sevgili Yusuf Güney #Survivor2023 kadrosuna dahil oldu, başarılar dilerim” dedi.

Her sene merakla beklenen Survivor’ın 2023 kadrosu şekillenmeye başladı. Yarışmacıları sosyal medya hesabından duyurmaya devam eden Ilıcalı, dördüncü yarışmacıyı da açıkladı.

Daha önce Berdan Mardini, Ümit Erdim ve Murat Eken’in adını açıklayan ünlü televizyoncu son yarışmacının şarkıcı Yusuf Güney olduğunu belirtti. Acun Ilıcalı açıklamasında, “Sevgili Yusuf Güney #Survivor2023 kadrosuna dahil oldu, başarılar dilerim” ifadelerini kullandı.

Acun Ilıcalı'nın şu ana kadar yaptığı açıklamalara göre Survivor'da Berdan Mardini, Ümit Erdim, Murat Eken ve Yusuf Güney yer alacak.

2023 SURVİVOR NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Survivor’un Masterchef’in sezonu tamamlamasının ardından yeni sezona başlaması bekleniyor. Henüz Survivor 2023 yayın tarihi ile ilgili TV8’den ve Acun Ilıcalı’dan resmi bir açıklama gelmedi. Programın 2023'ün Ocak ya da Şubat ayında başlayacağı tahmin ediliyor.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe