Ads Area

Recep İvedik karakterini başka oyuncuya devredebilirim

Recep İvedik karakterini başka oyuncuya devredebilirim
Şahan Gökbakar’dan şaşırtan açıklama: Recep İvedik karakterini başka oyuncuya devredebilirim

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, Recep İvedik 7’nin çıkmasına sayılı gün kala konuk olduğu bir programda şaşırtan açıklamalarda bulundu. Türkiye’de önceki filmleriyle rekor kıran Gökbakar, Recep İvedik karakterini ileride başka bir oyuncuya devredebileceğinin sinyalini vererek “Aklımda bir isim var, çok da güzel oynar” dedi.

9 Aralık’ta Recep İvedik 7 filmiyle seyirciyle buluşmaya hazırlanan Şahan Gökbakar, TV100’de yayınlanan ‘Az Önce Konuştum’ programına konuk oldu. Gökbakar, hem filmle ilgili eleştirilere cevap verdi hem de Recep İvedik hakkında merak edilenleri anlattı.

FİLMİYLE İLGİLİ ELEŞTİRİLERE CEVAP

Şahan Gökbakar, “Recep İvedik neden eleştiriliyor?” sorusuna cevap olarak “Bir filmin beşincisine 8 milyon kişi gidiyor, düşün. Demek ki var bir hikmeti. Birileri izliyor. Bugün 8 milyon insanı evinden çıkart sinemaya, zor yani. Gaz çıkartıyor, geğiriyor milyonları götürüyor diyorlar. E hadi götür o zaman. Hadi bakalım çekin kaç kişi izliyor? Olmaz yani çünkü hikaye bu değil, olay o karakteri oynayabilmek, seni sürüklediği hikayeyi üretmek” dedi.

“RECEP İVEDİK'İ DEVREDEBİLİRİM”

Türkiye’nin sinema gişe rekortmeni olan Recep İvedik’in hem yönetmenliğini hem de başrolünü üstlenen Şahan Gökbakar, Recep İvedik karakterini ileride başka bir oyuncuya devredebileceğini ilk defa açıkladı. Ünlü komedyen, “Recep İvedik'i başka birine devredebilirim. Aklımda bir isim var, çok başarılı oynayabilir. Seriyi ne zaman tamamlarız ona net bir rakam veremem ama 15 diyeyim” şeklinde konuştu.

RECEP İVEDİK 7’NİN KONUSU NE?

9 Aralık’ta vizyona girecek olan Recep İvedik 7 filminin konusuna ilişkin açıklamalarda bulunan Şahan Gökbakar, “Recep İvedik, bu ülkede yaşıyor ya ekonomik gidişattan mustarip oluyor ister istemez. Ufak bir evi var. 900 lira fatura gelince cinnet geçiriyor. Nurullah yetişiyor ve o sırada ‘Babaannemin sandığını aç, gaz lambası yakacağım’ diyor. O sırada bir tapu buluyor ve burası köy ‘Ee biz de gidelim mi?’ diyerek köye gidiyorlar. Köyde ormanları yok edeceğini düşündükleri projenin toplantısı var. Toplantıya giriyorlar ve serüven başlıyor” ifadelerini kullandı.

EN BEĞENDİĞİ KOMEDYENLERİ AÇIKLADI

Türkiye’de başarılı bulduğu komedyenleri açıklayan Şahan Gökbakar, yeni nesilden Baturay Özdemir’i beğendiğini söyledi. Gökbakar ayrıca ‘Gibi dizisini’ ve Feyyaz Yiğit'i başarılı bulduğunu söyledi. Ünlü komedyen, ‘Konuşanlar’ programıyla ses getiren Hasan Can Kaya’yı da izlediğini belirtti.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi