Ads Area

Indiana Jones beyazperdeye dönüyor: İşte beşinci filmden ilk fragman

Indiana Jones beyazperdeye dönüyor: İşte beşinci filmden ilk fragman

Disney’in ünlü arkeolog kahramanı Indiana Jones beyazperdeye geri dönüyor. Serinin beşinci filmi 30 Haziran 2023’te sinemalarda olacak. İşte Harrison Ford’un Indiana Jones’u son kez canlandırdığı filmin ilk fragmanı...

Disney’in arkeolog kahramanı Indiana Jones geri dönüyor. Film, 30 Haziran 2023’te “Indiana Jones: Dial of Destiny” ismiyle izleyicisiyle buluşacak. Beşinci maceranın ilk fragmanı ise yayınlandı.

Medyascope'un Guardin'dan aktardığına göre; Serinin beşinci filmi, 1960’larda Amerika Birleşik Devletleri (ABD) ile Sovyetler Birliği arasındaki “uzay yarışı” sırasında geçiyor. Bu filmde Jones’u Paperclip Harekâtı sonrası ABD saflarına geçen eski Nazilere karşı verilen mücadele işleniyor.

KÖTÜ KARAKTERLERDE MIKKELSEN VE BANDEREAS VAR

Harrison Ford’un Indiana Jones’u canlandırdığı serinin beşinci filminde kötü karakterleri Mads Mikkelsen ve Antonio Banderas canlandırıyor. Fleabag dizisinin ünlü Phoebe Waller-Bridge’i de Jones’un vaftiz kızı Helena rolünü oynuyor. Ford ayrıca filmde ekranı Black Panther’den Shaunette Renée Wilson, Toby Jones ve Boyd Holbrook ve serinin emektar ismi John Rhys-Davies ile paylaşıyor.

FORD, INDİANA JONES’U SON KEZ CANLANDIRIYOR

80 yaşındaki Ford, serinin beşinci filminde Indiana Jones olarak ekranlara son kez çıkıyor. Ford, eylül ayında katıldığı bir Disney kongresinde film hakkında şunları söylemişti:

“Anlatacak bir insan hikayemiz olduğu kadar sizin k*çınızı tekmeleyecek muhteşem bir filmimiz de var.”

Serinin ilk filminden bu yana her Indiana Jones filminin müziklerini yapan John Williams, beşinci filmde de besteci olarak yer alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi