Ads Area

Defne Samyeli'den hayranlarını üzen haber! Sessiz sedasız veda ediyor...

Defne Samyeli'den hayranlarını üzen haber! Sessiz sedasız veda ediyor...

Sunucu, oyuncu ve şarkıcı Defne Samyeli'den hayranlarını üzen haber sosyal medyada hızla yayıldı. Yakında veda ediyor.

90 yılların sonu ve 2000'li yılların başında Kanal D Ana Haber'de sunuculuk yapan ve farklı haber sunucu tarzıyla uluslararası ödüllere layık görülen Defne Samyeli, geçirdiği sağlık sorunları nedeniyle uzun bir süre ekranlardan uzak kalmıştı. 

2013 yılında FOX TV'de yayımlanan, başrollerini Cem Davran ile paylaştığı 'Babam Sınıfta Kaldı' ile oyunculuk kariyerine adım atan Samyeli, şimdilerde ATV'de yayımlanan 'Aldatmak' adlı dizi ile ekranlara geliyor. 

VEDASI HAYRANLARINI ÜZECEK

Sacitaslan.com adlı internet sitesinin Birsen Altuntaş'ın haberinden derlediği içeriğe göre; Tim&B Productions imzalı, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu'nun yaptığı, başrollerini Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu'nun paylaştığı 'Aldatmak' dizisinde 'avukat Elmas' karakterini oynayan Defne Samyeli, ekibe veda ediyor.

Defne Samyeli, ATV’nin “Kuruluş Osman“, “Kardeşlerim” ve “Ateş Kuşları“yla beraber devam ettirme kararını aldığı “Aldatmak” dizisinden 31. bölümde ayrılacak.

Geçtiğimiz günlerde dizide 'Güzide' karakterini oynayan Vahide Perçin'le fotoğrafını yayınlayan Samyeli, 'Olağanüstü yeteneğine her an eşlik eden iş disiplini, bitmeyen enerjisi, insana ve dünyaya dair hassasiyetiyle el ele duran çelik gibi doğruları… Gerçekten harika biri Vahide Perçin. Yakından tanımakla onur duydum. Çok seviyorum' mesajını yayınlamıştı.

Kaynak: sacitaslan.com 
Derleyen: turkiyegazetesi.com.tr

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi