Ads Area

Hazal Çakmak kimdir? Ne iş yapıyor?

Hazal Çakmak kimdir? Ne iş yapıyor?

Hazal Çakmak miss tourism ve miss koza türkiye güzelidir. 16 haziran 1997 tarihinde izmirde dünyaya geldi. İzmir kız lisesinden sonra odtü sosyoloji bölümünde devam etti. 

2020 yılında hem miss koza hem miss tourism turkey güzeli oldu. Hazal Çakmak ın öte yandan bekar olduğu bilinmektedir. Son pozlarıyla sosyal medyayı adeta sallayan Hazal Çakmak , güzellik yarışmalarında birinci olduktan sonra oyunculuk tekliflerine sıcak baktığını belirtti. Uluslararası işlere imza atmak isteyen Hazal çakmak başarılı çalışmaları ile dikkat çekiyor. Çakmak bu şubat ayında istanbul fashion weekte podyuma çıkacağı bilinirken aynı anda odtüde başarılı bir öğrencilik hayatı sürdürüyor.

Altın kelebek ve altın portakala bu yıl katılması bekleniyor.


“Uluslararası İşlere İmza Atmak İstiyorum”

Miss Koza ve Miss Tourism Turkey yarışmalarında birincilik elde eden Hazal Çakmak: “Gelecekte uluslararası işlere imza atarak, sadece başarılarından söz edilen bir isim olmak istiyorum. Modellik dışında sinema ve televizyon dünyasında da kendime yer edinmek amacındayım. Aldığım birkaç film teklifi de oldu, ancak şu an değerlendirme aşamasındayım. Güzel ve aklıma yatan senaryolar olursa, oyunculuk konusunda da başarılı olacağıma inanıyorum” dedi.

Hazal Çakmak, güzellik yarışmalarında birinci olduktan sonra oyunculuk tekliflerine sıcak baktığını söylüyor.

Hobileri

Çakmak yüzmeyi, seyahat etmeyi, dans etmeyi seviyor. Daha önce iletişimle ilgili birçok seminere katılmış olan Hazal Çakmak modellikte zirveyi hedefliyor. Aşk hayatı ile ilgili soruya kaçamak cevap veren Hazal Çakmak ın söylediğine göre kalbi birkaç senedir boş. Güzellik sırlarını sorduğumuz Çakmak yoğurt bal limon formülüne inandığını söylüyor. Pizzaya bayılıyor. Ancak modellik kariyeri gereği çok yiyemiyor ve spor yapıyor. İnciri de seviyor.

Hazal Çakmak İzmir’li ve ikizler burcu. Yükseleni ise oğlak. Ay burcu akrep. Hazal Çakmak modaya oldukça ilgili. Hazal Çakmak güçlü ve özgüvenli erkeklerden hoşlanıyor. Hazal çakmak makyajında dudak kalemi kullanmayı ihmal etmiyor. Hazal Çakmak swing, tango ve modern dansta oldukça iyi. İzmirli güzel saçları için hindistan cevizi yağı kullandığını ifade ediyor. Hazal çakmak yavru kedilere bayılıyor. Hazal Çakmak fenerbahçeyi destekliyor ve futbol izlemeyi çok seviyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi