Ads Area

Cenk Telkıvıran Orkestrası ile Yıldız Tilbe’den unutulmaz konser!

Cenk Telkıvıran Orkestrası ile Yıldız Tilbe’den unutulmaz konser!

Müzisyen Cenk Telkıvıran, kendi bestesi olan Buzkırağı’nı, Yıldız Tilbe ile birlikte Cahide Alaçatı Sahnesi’nde seslendirdi.

Uzun süre alkışlanan şarkı; seyircilerden tam not alırken, ikili unutulmaz bir düete imza attı. Yıldız Tilbe enerjisi ve sesiyle kendine bir kez daha hayran bırakırken, Cenk Telkıvıran Orkestrası müzikleriyle geceye damga vurdu. Tilbe; ‘Aşk Bir Kahkaha', 'Vazgeçtim', 'Delikanlım' ve 'El Adamı’ gibi dillerde marş olan şarkılarını Cenk Telkıvıran Orkestrası ile birlikte art arda sıraladı.

HEM DUYGUSAL HEM HAREKETLİ

Zaman zaman aşk şarkılarını seslendirip duygulandıran Tilbe, zaman zaman ise hareketli parçalarını kendine has dansıyla süsleyerek neşelendirdi.  Güçlü sesi, farklı yorumu, dillerden düşmeyen sayısız şarkılarıyla gönüllere taht kuran Yıldız Tilbe ve Cenk Telkıvıran Orkestrası unutulmaz bir konsere imza atarak, kulakların pasını sildi. Dinleyenler unutulmaz bir gecenin keyfini yaşadı.

KUTU-KUTU-KUTU-KUTU HAYALLER GERÇEK OLUYOR

Cenk Telkıvıran Orkestrası en değerli ve en özel anlarınızda, muhteşem melodileri ile hayalleri gerçeğe dönüştürüyor. Orkestranın şefi ve piyanisti olan Cenk Telkıvıran, 1987 yılından beri müzik yapıyor. Sayısız değerli sanatçı ile olan çalışmalarını, kurduğu orkestralar ile taçlandırdı. 89/90’lar, Latin, pop, soul ve halk oyunları repertuvarına sahip ekip, düğün organizasyonları, davetler, özel etkinlikler, şirket yemekleri, kapalı özel geceler, bandoloji ve karşılama müzikleri yapıyor. Cenk Telkıvıran Orkestrası, 8 müzisyen ve 6 solistten oluşan bir ekibe sahip.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi