Ads Area

'Şahane Hayatım’da Şebnem herkesi şok etti

'Şahane Hayatım’da Şebnem herkesi şok etti
Heyecan ve entrika dolu hikayesiyle izleyicileri çarşamba akşamları NOW’a kilitleyen Ay Yapım imzalı ‘Şahane Hayatım’, dün gece 17. bölümüyle ekranlara geldi. Onur’la yaptığı konuşmanın ardından mahkemede boşanmaktan vazgeçtiğini söyleyen Şebnem herkesi şok etti.

Ay Yapım imzalı ‘Şahane Hayatım’ dizisi dün gece heyecan dolu 17. bölümüyle NOW’da ekranlara geldi. İzleyicileri şaşırtan olayların yaşandığı dizi #şahanehayatım ve #ŞebMes etiketleriyle gece boyu sosyal medya listelerinin üst sıralarında yer aldı. 

Şebnem kapısına gelen polisler eşliğinde elleri kelepçeli gittiği emniyettin sorgu odasında Onur’un ona ‘Ne yaptığını biliyorum’ sözleriyle uykusunda gördüğü kabustan uyandı. Onur’un gerçekten ne bildiği konusunda endişe duyan Şebnem, Onur’la konuşmak için eve gitti. İkili bahçede konuşurken Onur ona Niyazi’yi öldürdüğünü bildiğini söyledi. Şebnem inkar etse de Onur Niyazi’nin cesedini taşıdığı videoyu izletti ve Şebnem’e bir teklifte bulundu. Mahkemede Şebnem’in Niyazi’yi öldürdüğünü söylememesinin karşılığında onun eve dönmesini istedi. 

Konuşmanın ortasında yanlarına Melisa geldi. Melisa Şebnem’in gidişinin ardından Onur’a Ahmet konusunu açtı ve onu şirkete almaları gerektiğini söyledi. Köşeye sıkışan Şebnem ne yapacağını düşünürken genç Şebnem’in ona söylediği ‘Bazen bir kızın bir şeyler yapması gerekir. Kalk ayağa Şebnem. Sen tek başına bu savaşa son vereceksin’ cümleleriyle kendine geldi ve bir plan yaptı. Bu esnada Aysel ile konuşan Onur Demir’i nüfusuna almak isteyen annesine Demir’i işlere karıştırmamasını söyledi. Mahkemeden önceki gece Şebnem’i yalnız bırakmayan Mesut’a konuşma esnasında Şebnem mahkemeden sonra iskelede buluşmayı teklif etti. 

'Şahane Hayatım’da Şebnem herkesi şok etti
Mesut’a ‘Senden öyle bir şey isteyeceğim ki bütün hayatın değişecek’ diyen Şebnem planından ona o esnada bahsetmedi. Mahkeme salonun önünde Şebnem’i bekleyen Didem ve Deniz Şebnem’in gelmemesi üzerine panikledi. Mahkeme salonuna geç giren Şebnem, duruşmanın sonunda tam hakim kararı açıklayacakken Onur’un söz istemesi üzerine kendi söze girdi ve boşanmak istemediğini söyledi. Herkesi şok eden bu hamle üzerine Onur da boşanmak istemediğini söyledi. Evde Onur’u bekleyen Melisa Onur ve Şebnem’in boşanmaktan vazgeçtiğini öğrendi. Aynı şekilde haberlerden olayı gören Mesut da gördükleri karşısında yıkıldı. Şebnemle buluşacakları yere giden Mesut Şebnem’e bunun hesabını sorarken Şebnem Onur’un her şeyden haberdar olduğunu ve bu hamleyi yapmasaydı ikisini de yakacağını söyledi ve planını anlattı. Bu esnada Melisa da Onur’dan hesap sorarken Aysel Melisa’ya onu yalnız bırakmayacağının sözünü verdi. 

Şebnem evine dönerken, Onur da Mesut’un yanına gitti ve ikili birbirine girdi. Şebnem Onur’a parti vermek istediğini söyledi. Daha sonra Mesut’la konuşan Şebnem partiden ona da bahsetti ve planını söyledi. Bu esnada Ahmet de şirkette bilgisayardan gizlice banka transfer bilgilerini aldı. Aysel Demir’i şirkete getirdiği esnada Onur onun şirkette olmasına şiddetle karşı çıktı. Demir’in yine telefonda gizemli biriyle konuştu. 1 hafta sonra Şebnem ve Onur’un verdiği partide Demir Didem’le öpüştüğü esnada ikiliyi Onur gördü. Ahmet’le atışan Onur dayanamadı ve Ahmet’e yumruk attı. Tam o esnada içeriye mali şubeden polisler girdi, Şebnem ve Mesut’un planı sonucunda polis Onur’u gözaltına aldı.

Hilal Altınbilek, Onur Tuna, Yiğit Özşener, Serkan Keskin, Nesrin Cavadzade, Sumru Yavrucuk, Gökçe Eyüboğlu ve Caner Topçu gibi başarılı isimleri kadrosunda buluşturan dizide Ece Yüksel ve Cansel Elçin de konuk olarak yer alıyor.  

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi