Ads Area

Küfürlü film yok

Pazar akşamı Star TV’deki “Full Ekran”a konuk olan Şafak Sezer, “Kutsal Damacana Dracoola”da neden rol almadığını açıkladı: “Küfürlü filmler artık ilgimi çekmiyor!”

Devam filmi de yok    

Cengiz Semercioğlu, “Full Ekran”a konuk aldığı ünlü oyuncu Şafak Sezer’e “Kutsal Damacana” serisinin devam filmi “Kutsal Damacana Dracoola”da neden oynamadığını sorunca ilginç bir yanıt aldı. Bundan böyle devam filmlerinde olmayacağını söyleyen Sezer, küfürlü filmlerde de yer almak istemediğini belirtti.

Sorun para değildi   

Para konusunda anlaşamadıkları için o filmde rol almadığı iddiasının gerçeği yansıtmadığını belirten Sezer, asıl sebebi şu sözlerle açıkladı: “Kutsal Damacana’da oynamamamın sebebi konuşulduğu gibi para değil. Ben kimseyle para konuşmadım. Sebep, artık devam filmlerinde ve küfürlü filmlerde oynamak istememem...”

ARTIK KIZLARIMDAN UTANIYORUM

Şafak Sezer, çocuklarından utandığı için küfürlü sahnelerde olamayacağını da sözlerine ekledi: “Kızlarım Sudem ve Irmak artık büyüdü. Televizyonda küfürlü sahneler çıktığında rahatsız oluyorlar. O yüzden ben artık küfürlü filmlerde yokum.”

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi