Ads Area

"Kürt istemem" dedi, stüdyodan kovuldu

Esra Erol'un programına katılan gelin adayı Kürt damat istemeyince, Erol çileden çıktı

Gelin adaylarından Iğdır'lı Duygu, damat adaylarının milliyetlerine ve memleketlerine takınca, programın sunucusu Esra Erol'u delirtti.

gazeteciler.com'un haberine göre gelin adayı önce, kendisine talipli olarak gelen damat adayını, "Sinoplu istemiyorum" diyerek geri çevirdi. Annesi Sinoplu olan Esra Erol bu söze çok bozuldu ama yine de yumuşak bir şekilde durumu geçiştirdi.

Asıl fırtına ise Duygu'nun damat adaylarında istemediği kriterleri sayarken patladı. Duygu, "Ben Sinoplu da istemiyorum, Kürt de istemiyorum" dedi.

Esra Erol "Allah Allah" diyerek tepki gösterdi.

Duygu ise çam devirmeye devam etti ve yeniden "Kürt istemiyorum ben" diye bir kez daha tekrarladı ve bu ısrarı ile Esra Erol'u çileden çıkarttı.

"SEN BUNA TAKILIYORSAN NE YAPTILAR SANA ACABA?"
Esra Erol, "Allah, Allah" çekerek sert bir şekilde eliyle yol gösterip;

"Bak hala Kürt diyorsun ya...
Ya Duygu sen bir git Allah aşkına ya... Allah Allah...
Biz nelerin peşindeyiz nelerle uğraşıyoruz... Görgü kuralını geçtim, insan olarak ya... Hepimiz insanız nereli olduğumuzun ne önemi var! Üzüldüğüm 22 yaşında bir kız, sen buna takılıyorsan ne yaptılar sana acaba, ya da sen nerelerde yaşıyorsun..."

Genç kız söylediği sözlere aldığı tepki karşısında yerinden kalkıp stüdyoyu terk ederken, Esra Erol hala arkasından söyleniyordu.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe