Ads Area

Güzellik yolculuğu Burcu Esmersoy’la devam ediyor

Dünya genelinde ünlü isimlerle başarılı projelere imza atan AVON, cilt bakım ürünlerinin yeni yüzü Burcu Esmersoy’un katılımıyla 10 Mart tarihinde Çırağan Sarayı’nda gerçekleştirdiği toplantıda kadınların gücünden gelen güzelliği ve cilt bakımında doğallığın önemini anlattı. Lansman için çekilen “Kadın Olmak” temalı dijital filmde rol alan Burcu Esmersoy, toplantıda güzelliğinin sırlarını paylaştı.

Güzelliğe değer katan AVON’un yeni yolculuğuna eşlik edecek olan Burcu Esmersoy, iş birliği kapsamında kadınların kendilerini daha güçlü ve güzel hissetmeleri için yapılan çalışmalara eşlik edecek.

AVON’un gücünü doğadan alan güzellik çözümlerinden Nutra Effects serisini favori ürünleri olarak belirleyen Burcu Esmersoy, yıl boyunca cilt bakımı konusundaki tavsiyelerini ve canlı cilt görünümünün sırlarını kadınlarla paylaşacak.

Güçlü kadın, kendine güvenen kadın; güzeldir!
Kişisel bakım ve kozmetik alanında dünyanın en güçlü markalarından biri konumunda olan AVON’un marka yüzü olmanın kendisi için çok özel bir anlamı olduğunu dile getiren Burcu Esmersoy, kampanya hakkındaki düşüncelerini şu sözlerle ifade etti; “Ben bir kadının kendini güçlü hissetmesinin önemini, çok genç yaşlarda fark ettim. Hayat boyunca adımlarımı da her zaman kendi imkanlarımı yaratmam gerektiğini bilerek attım.

Kendi ayakları üzerinde durabilen ve bu sektörde kendini ispat eden bir kadın olarak anılmaktan, kadın emeğini bu kadar değerli gören AVON markasıyla birlikte olmaktan gurur duyuyorum. Çünkü güçlü kadın, kendine güvenen kadın; güzeldir. AVON da hayatına dokunduğu her kadının kendini sadece güzel değil, her zaman daha güçlü hissedebilmesi için çalışıyor. Bu önemli misyonun bir parçası olduğum için çok mutluyum.”

Türkiye’de güzellik denince her iki kadından birinin aklına AVON geliyor
Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yaklaşık 25 yıldır; kadınlara yönelik sosyal sorumluluk projelerini hayata geçiren ve kadınlara ek gelir sağlamak için fırsatlar sunan AVON’un, Türkiye Tüketici Pazarlama Müdürü Esen Mestan Kocatürk; “Geçmişte olduğu gibi gelecekte de kadınlara her alanda en çok destek veren güzellik şirketi olmaya kararlıyız. Bugüne kadar bu doğrultuda kadınlara hikayeleri ile ilham veren pek çok başarılı isimle çok güzel iş birlikleri gerçekleştirdik.

Bugün bu işbirliklerine bir yenisini daha ekledik. Yeni kampanyamızda, Türkiye’nin en güçlü ve en güzel kadınlarından biri olan Burcu Esmersoy’la, kadınlara kendilerini iyi hissetmelerinin yollarını ve cilt bakımının altın kurallarını aktaracağız.

Türkiye’de güzellik denince her iki kadından birinin aklına AVON geliyor. Bu güzelliğin aslında onların gücünün bir sonucu olduğunu biliyoruz ve 6 milyon Avon Temsilcimize dünyayı güzelleştirdikleri için teşekkür ediyoruz.” sözleriyle AVON’un güzelliğe değer katan yolcuğuna dikkat çekti.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe