Ads Area

Magazin dünyası aşklarla ön plandaydı

Şubat ayında magazin ve sanat dünyasının en çok konuşulan ünlüleri belli oldu. Medya Takip Merkezi (MTM) ile Magazin Gazetecileri Derneği tarafından hazırlanan rapora göre, magazin dünyasında bu ay sürpriz birliktelikler ve evlilikler dikkat çekti. Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çifti dünya evine girerken, Murat Boz ve Aslı Enver birlikteliği ise gündemde en çok konuşulanlar arasındaydı. Acun Ilıcalı bu ay zirveyi belirlerken, listenin diğer öne çıkan isimleri arasında Cem Yılmaz, Demet Akalın ve Sezen Aksu vardı. İşte araştırmanın detayları…

Medya Takip Merkezi’nin hazırladığı Şubat ayı medya raporuna göre, 7 bin 606 haberle Acun Ilıcalı magazin dünyasında zirveyi belirledi. Ünlü yapımcı, biribirinden heyecanlı yarışma programlarıyla yine çok konuşuldu. Survivor 2016 Ünlüler- Gönüllüler’in yarıştığı yarışma programında yaşanılan gelişmeler merakla takip edilirken, ödüller ve oyunlar da dikkatleri çekti.

Listenin ikinci sırasında sürpriz birlikteliğiyle çok konuşulan Murat Boz, 3 bin 851 habere konu oldu. Hayranlarının olduğu kadar magazin dünyasının da yakından takip ettiği Murat Boz ve Aslı Enver birlikteliği, geçtiğimiz aylarda “Kardeşim Benim” sinema filminin çekimlerinde tanışarak başladığı yönündeydi. Birlikteliklerini sosyal medya hesaplarında sevenleriyle paylaşarak duyuran Boz ve Enver, gözde çift olma yolunda ilerlerken sevenlerinden de tam not almış oldu.

Listenin üçüncü sırasında sürpriz evliliğiyle dikkatleri üzerine çeken Kıvanç Tatlıtuğ, 3 bin 714 habere konu edildi. Paris’te 19 Şubat’ta nikah masasına oturan Kıvanç Tatlıtuğ ve Başak Dizer çiftini yakın dostları yalnız bırakmazken, anne Tatlıtuğ’un sağlık sorunları nedeniyle nikaha katılamaması basına yansıyan haberler arasındaydı.

Listenin dördüncü sırasında ünlü komedyen Cem Yılmaz, 3 bin 295 haberle yer aldı. Yılmaz, Youtube’da yüksek izlenme rekorunu kırması üzerine aldığı telif hakkıyla gündemde öne çıktı. Yılmaz’ın, “kadın ikna etmek için yaratılmış” esprili videosu en çok izlenenler arasında yer aldığı yönündeydi.

MTM’nin aynı listesinde beşinci sırada bulunan Demet Akalın 2 bin 906 habere konu olurken, Sezen Aksu 2 bin 859 haberle listenin altıncı sırasında yer aldı. Aksu’nun sağlık sorunları olan 91 yaşındaki annesini kaybetmesi, ayın üzücü gelişmeleri arasındaydı.

Listenin yedinci sırasında 2 bin 695 habere konu olan Kenan İmirzalıoğlu, evlilik yolunda hızlı bir adım attı. Sevgililer Günü’nde evlenme kararı alan çift, geçtiğimiz günlerde ilk adımı atarak nişanlandı. 21 Mayıs’ta Cunda adasında olacağı belirtilen düğün için şimdiden hazırlıklara başlandı.

Listenin sekizinci sırasına 2 bin 478 haberle giren Aslı Enver, Murat Boz ile yaşadığı aşkla gündemde yer aldı. Listenin dokuzuncu sırasında ise 2 bin 392 haberle ünlü popçu Hadise vardı.

Listenin onuncu sırasında 2 bin 294 haberle Hülya Avşar yer aldı. Geçtiğimiz haftalarda sosyal medyada fenomen olan bir video, Avşar kızı tarafından da espirili şekilde taklit edince yapımcısından uyarı aldı. Videoda “Hafta sonunu kiminle geçirmek istersiniz” sorusu karşısında şıklar sıralanırken “A) seçeneği eşinizle…” şıkkını duyar duymaz B diyen kadın çok konuşuldu. Avşar’ın, “Safiye Sultan” kostümüyle benzer video çekmesi ve yayınlaması üzerine, “Muhteşem Yüzyıl-Kösem” dizisinin yapımcısı Timur Savcı’dan videoyu kaldırılması yönünde uyarı geldi.

Magazin dünyasının diğer gelişmeleri ise şöyleydi:

- Sevgililer Günü’ne Mahsun Kırmızıgül ve avukat sevgilisi Ece Binay evli olarak girdi. 30 kişinin katıldığı nikâh töreni Los Angeles’ta gerçekleşirken, düğünden ilk kareler sosyal medyaya yansıdı.
- Sevilen oyuncu Nur Fettahoğlu, anne oldu. Kız bebek dünyaya getiren Fettahoğlu, bebeğine Elisa Güzin ismini verdi.
- “O Hayat Benim” dizisinin başrol oyuncuları Keremcem ve Ezgi Asaroğlu’nun dizi aşkları gerçek oldu. Ünlü çiftler 6’ıncı aylarında evlenme kararı aldıklarına yönelik haberler basında yer aldı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe