Ads Area

Sinem Kobal mutluluk sırlarını paylaştı!

Çikolataya dayanamadığını ve küçük hediyelerle mutlu olduğunu belirten Sinem Kobal, en büyük mutluluğunu da açıkladı…

Oyunculuk kariyerindeki başarılarıyla dikkatleri üzerine çeken güzel oyuncu Sinem Kobal, güzellik elçisi olduğu Garnier için yeni bir reklam filmi daha çekti. Garnier’nin mucizevi ürünü Saf ve Temiz 3’ü 1 Arada için çekilen yeni reklam filminde Sinem Kobal, bir kadını mutlu etmeye yetebilecek küçük sebepleri bir bir sıralarken; tüm kadınlar için evrensel olabilme özelliğine sahip mutluluğun sırrını da ekranlara en eğlenceli haliyle taşıyor. Yeni reklam filminde; deneyen kadınların konu pürüzsüz cilt olduğunda kalbini kazanan 3’ü 1 Arada’nın, 3 farklı kullanım şekliyle Sinem Kobal’ın ve kadınların vazgeçilmezi olması vurgulanıyor.

Garnier’nin güzellik elçisi Sinem Kobal yeni reklam filminde tüm güzelliğini ve doğallığını gözler önüne sererken, Garnier Saf ve Temiz 3’ü 1 Arada’nın sunduğu cilt temizliği formülünü ve ürünü kullananların memnuniyet sebeplerini eğlenceli bir dille izleyiciyle buluşturuyor. Reklam filminde; Sinem Kobal arkadaşlarıyla keyifli bir şekilde vakit geçirirken, herkesin birbirinden farklı olan mutluluk sebepleri ekranda beliriyor. Sinem Kobal arkadaşlarından da yola çıkarak bir kadını mutlu etmek için yeterli olabilecek nedenleri sıralarken, yalnızca bir kadının değil tüm kadınlar için geçerli olan mutluluk sebebini anlatmaya başlıyor. Sinem Kobal her kadını mutlu eden küçük ama güzel bir nedenin var olduğunu, Saf ve Temiz 3’ü 1 Arada’nın da kadınlar için mutluluğun ve pürüzsüz bir cildin sırrı olduğunu vurguluyor.

Sinem Kobal Garnier’nin yeni reklam filmiyle ilgili: “Güzellik elçisi olduğum Garnier için tekrar ekran karşısına geçtim. Her Garnier çekiminde oldukça eğlenceli dakikalar yaşadığımız bir çekim gerçekleştiriyoruz. Yeni reklam filmimizde de yine profesyonel bir ekip ile çekimlerimizi tamamladık. Kadınların mutlu olmak için küçük ama etkili formülleri vardır. Bu formüller bazen bir çikolatası parçası iken, bazen tatlı minik bir söz, bazen de güzel anlamlar taşıyan küçücük bir hediyedir. Tüm bu tatlı heyecanlar ile beraber yanımdan ayırmadığım ürünleriyle Garnier, benim hayatımda nasıl mutluluk kaynağım oluyorsa biliyorum ki kadınlar için de kocaman bir mutluluk sebebi… Yeni reklam filmimizde de tam olarak bundan bahsediyoruz. Garnier Saf ve Temiz 3’ü 1 Arada tüm kadınları cilt temizliğinde mutlu etmek için kusursuz bir formüle sahip ve hepimizin yüzünde derinlemesine temizliği ve bakımıyla kocaman bir gülümsemeye sebep oluyor” dedi.

Garnier Cilt Bakımı’nın Büyüyen Markası

Kozmetik devlerinden biri olan L’Oréal bünyesindeki Garnier ilk olarak saç boyaları ile daha sonra da Garnier Skin Naturals ürünleri ile Türkiye pazarında yerini aldı. Türkiye’de bugün cilt bakımı, saç boyaları ve güneş koruyucu kategorilerinde faaliyet gösteren Garnier, doğal güzelliği herkes tarafından ulaşılabilir hale getirerek kendinizi her gün daha iyi hissetmenizi sağlamayı kendine misyon edinmiştir. Garnier ürünleri doğadan gelen aktif maddeler içerir ve ürünlerinin yapısı, kokusu, ambalajları bu duygulara hitap edebilmek için tasarlanmıştır.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi