Ads Area

Erkeklerin favori renkleri belirlendi

Yatak odalarını yalınlığın ihtişamıyla buluşturan B’linen’ı, erkekler de çok seviyor. B’linen koleksiyonda erkekler en çok tercih ettiği renklerin başında kırmızı, hardal, turkuaz ve nude yer alıyor.

Tasarım, kalite ve zarafeti yatak odanıza taşıyan B’linen, kadınlar kadar erkeklerin de büyük beğenisini topluyor. Yatak odalarına özen gösteren, sade ve zamansız tasarımlardan hoşlanan erkekler B’linen’ı seçiyor.

Çarşaf, yastık kılıfı, nevresim ve nevresim takımından oluşan B’linen koleksiyonunda ürünler tek tek satılabildiği için erkekler ihtiyaçlarına ve beğenilerine göre kendi takımlarını oluşturabiliyor.

Üç farklı modelde 21 farklı renk ürünün yer aldığı B’linen koleksiyonundan erkeklerin en çok satın aldıkları renkler arasında kırmızı, hardal, turkuaz ve nude yer alıyor.

Erkekler, B’linen koleksiyonundan takım olarak nevresim satın aldıklarında ise beyaz, siyah, gri, kahverengi ve biyeli modeli tercih ediyor. En kaliteli pamuk satenden üretilen B’linen ürünleri, yumuşak ve parlak olmasının yanı sıra kırışmıyor, kolay ütüleniyor

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi