Ads Area

Şimdi Orman Tatilleri Moda

Yaz yaklaşırken, tatil planları da beraberinde geliyor..Peki son dönemlerde hangi tatiller moda? Deniz, kum, güneş üçlüsü artık yerini bol oksijenli orman ve doğa tatillerine mi bırakıyor?

Giderek farklılaşan tatil istekleri doğa ve orman temalı tatiller olunca, tatilciler de araştırmalarını buna göre yapar oldu. Deniz, kum, güneş üçlüsünün yerini, oksijeni bol orman, doğa ve yeşillikler almaya başladı. Uzak Doğu'da bir firmanın solunabilir orman havasını şişelere doldurup pazarlamaya başladığını hepiniz biliyorsunuzdur. Hal böyle olunca da Türkiye'de tam anlamıyla cennette yaşıyoruz diyebiliriz.

Bu cennetin değerini bilen ve doğal dokusuna dokunmadan kendi cennet kasabasını kurup tatilcilerin hizmetine açan başarılı kadın girişimci İksir Sema Aydın öyle başarılı oldu ki kurduğu doğal tatil yaşam kasabasıyla KAGİDER tarafından 1. seçildi.

Ülkemizin en bol oksijenli yerlerinden biri olan hiç Ballıdağ Ormanları'nı duydunuz mu?

Kastamonu'nun Daday ilçesinde yer alan Ballıdağ, öyle yüksek oksijene sahip ki Türkiye'nin ikinci sanatoryumu bile Ballıdağ eteklerine kurulmuş.. Rıfat Ilgaz'ın da tedavi gördüğü bu Ballıdağ Ormanları'nda bir matematik öğretmeni kadın girişimci olan İksir Sema Aydın'ın elleriyle kurduğu tatil ve yaşam kasabası İksir Resort Town, bir otelden daha fazlasını sunarak bu bölgeyi adeta canlandırarak yeni trend doğa ve orman tatilleri için vazgeçilmez nokta olmuş ve her gün yeniden doğmanızı sağlayan tatil adresine dönüşmüştür.

Alabildiğine ormanların içinde kurulu olan bu bölgede trekking,doğa kampları, doğa yürüyüşleri, atv motor safarileri, bisiklet turları, açık havada yoga, ekili dikili alanlarda hobi bahçeleri, atlı spor merkezinde binicilik, doğal gölette balık tutmak gibi şehirde bulunamayan ve özlemi çekilen her şeyi tatilcilerine sunan bu doğa cenneti tatil yaşam kasabasında her saniye oksijene doyacaksınız. Meyve ağaçlarıyla donatılmış bahçelerde çocuğunuzun bir ağacı kucaklaması ve elleriyle topladığı meyveleri yeme zevkini yaşatın onlara..

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe