Ads Area

'Survivor sayesinde tek bir pirinç tanesinin değerini anladım!'

KizlarSoruyor.com‘un ünlüleri KizlarSoruyor üyeleriyle buluşturduğu #ÜnlülerCevaplıyor etkinliklerinin bu seferki konuğu Eda Özerkan’dı. Kendinden emin duruşu, güzelliği ve mütevazı cevaplarıyla Eda Özerkan, kendisine yöneltilen sorulara içtenlikle cevap verdi.

“Sosyal medyada saygı sınırı aşılmamalı”
“Sosyal medya hayatına ne kadar yön veriyor? Gelen tepkileri önemsiyor musun?” sorusu üzerine Eda Özerkan "Sosyal medya benim hayatımda çok çok önemli. Sabah uyandığımda Twitter’a girer, gündemde ne var ne yok mutlaka bakarım. Zaman zaman da eğlenmek için kullanıyorum. Gelen yorumlar ve aldığım eleştiriler de benim için çok çok önemli, değerlendiriyorum. Tek dikkat ettiğim şey saygı çerçevesinde bir eleştiri olması."

“Gerekli durumlarda estetik ameliyata olumsuz bakmıyorum”
“Estetiğe bakış açınız nedir, ihtiyaç olursa yaptırır mısınız?” sorusuna "Estetik sorduğunuz gibi ihtiyaç olursa yaptırılması gereken bir şey. Fazla doğallığı bozmadan yaptırılmalı. Sonuçta ben bir oyuncuyum, mimiklerimi bozmadan gereken yerlere müdahale ettirebilirim. O yüzden çok olumsuz bakmıyorum." şeklinde cevap verdi.

“Senaryo benim için çok çok önemli”
“Aşk-ı memnu, Adanalı, Kertenkele gibi uzun soluku projelerde oynadınız. Bu kadar uzun soluklu projeleri seçmeyi nasıl başarıyorsunuz?” sorusuna cevaben Eda Özerkan "Benim için senaryo çok çok önemli, hiçbir zaman bir işe girmiş olmak için girmedim." dedi.

“Evlilik şöhrete engel değil”
Üyelerden gelen ”Evlilik şöhretin önünü keser mi?” sorusu üzerine "Evliliğin şöhretin önünü kestiğini düşünmüyorum. Çevremde birçok evli arkadaşım var. Hem güzel bir ilişkileri var hem de işlerine devam ediyorlar." şeklinde cevap verdi.

“İlişkide dürüstlük önemlidir”
“Bir erkek ilişkide asla neyi yapmamalı?” sorusu üzerine Eda Özerkan "Aldatmamalı, yalan söylememeli ve dürüst olmalı. Bu her iki taraf için de geçerli.” şeklinde cevap verdi.

“Yalan ve kötü koku beni karşı cinsten soğutur”
“Karşı cinsten soğumanıza neden olacak davranışilar nelerdir?” sorusu üzerine Eda Özerkan "Benim kokuya karşı ayrı bir duyarlılığım var. Karşımdaki kişinin temiz kokması gerekiyor, bakımlı olması gerekiyor. Bir de tek bir yalanını yakaladığım zaman bu soğumama neden olabilir." şeklinde cevap verdi.

“Uzun mesafeli ilişkiler zor olsa da imkansız değil”
“Uzun mesafeli ilişkiler hakkında ne düşünüyorsunuz?” sorusu üzerine "Uzun mesafeli ilişkiler zor olsa da yürütülmeyecek bir ilişki türü değil. İki tarafın birbirini çok seviyor ve sorgusuz sualsiz güveniyor olması gerekir. Zor olsa da asla olmayacak bir şey değil, çevremde uzun ilişki yaşayanlar var." şeklinde cevap verdi.

Düzenli bir hayat doğal güzelliğin anahtarı.
“Makyajsız doğal güzelliğin sırrı nedir?” sorusunu Eda Özerkan "Öncelikle düzenli bir hayat, haftanın en az üç günü spor yapmak, düzenli beslenmek, erken yatmak, gece mümkün olduğu kadar dışarı çıkmamak, sigara kullanmamak gibi önemli tüyolar verebilirim." şeklinde cevapladı.

Mümkün olduğunca makyaj yapmamaya özen gösteririm.
Eda Özerkan “Cilt bakımı hakkında tüyolar verir misiniz?” sorusunu "Ayda bir mutlaka cilt bakımına giderim. Evde yaptığım kendi karışımlarım da var ve mümkün olduğu kadar özel hayatımda makyaj yapmam." şeklinde cevapladı.

Kadın kadını biraz daha kıskanıyor diyebiliriz.
“Kadın kadını çekemez mi?” sorusuna Eda Özerkan şöyle cevap verdi: "Aşk-ı Memnu dönemlerinde Kıvanç ile oynadığımda genelde “Sen Behlül’e hiç yakışmıyorsun” şeklinde eleştiriler geliyordu. Kendi fotoğraflarını gönderenler oldu. “Ben daha çok yakışıyorum, onun yanına ancak benim gibi biri yakışır” diyorlardı. Bu tarz şeyleri anlayabiliyorum. Bunlar küçük tatlı kıskançlıklar."

Kıvanç benim mankenlikten arkadaşım
“Kıvanç Tatlıtuğ ile çalışmak nasıldı? Zor bir rol arkadaşı mıydı?” sorusu üzerine "Kıvanç benim mankenlikten arkadaşım. Aynı zamanda birlikte podyuma da çıktık. Önceden tanışıyorduk, dolayısıyla birbirimizi tanıdığımız için yabancılık çekmedik." cevabını verdi.

Çocuğu sağlıklı büyütmek için sağlıklı bir ilişki şart
“Sizce sırf çocuk sahibi olabilmek için evlilik yapılır mı?” sorusu üzerine Eda Özerkan "Bence hayır. O çocuğu sağlıklı büyütmek için, anne babanın da sağlıklı bir ilişkisi olması şart. Evlenmek için evlenilmez, çocuk sahibi olmak için çocuk yapılmaz. İki kere iki dört" şeklinde cevap verdi.

Survivor hayata bakış açımı değiştirdi
“Survivor deneyimi sizin için nasıl geçti? Zorlandınız mı? Zorlandıysanız en çok hangi konuda oldu bu?” sorusunu “Çok çok zordu, bir ayda 6 kilo verdim. Gördüğünüz her şey gerçekti. Tüm samimiyetimle söyleyebilirim ki 55 kilo ile gittim 49 kilo ile döndüm. Orada insanın aklındaki tek olay açlıktı, sürekli oyun kazanmayı düşünüyorduk. Bir daha çağırsalar, yine giderdim. Her şeyden yoksun yaşamayı öğrendim, şükretmeyi öğrendim. Taze olmayan yemek yemeyen bir insandım, şimdi bir pirinç tanesinin kıymetini öğrendim.” şeklinde cevapladı.

Makyajsızken kendimi daha iyi hissediyorum.
“Makyaj yapmadığınızda kendinizi güzel buluyor musunuz?” sorusu üzerine “Ben makyajız kendimi daha iyi hissediyorum. Makyaj yaptığımda yüzümde maske var gibi hissediyorum.” Cevabını verdi.

Karşılıklı güvene dayanan bir ilişkimiz var.
“Timur ACAR ile nişanlısınız. Kertenkele dizisinde sizin Sinan ÇALIŞKANOĞLU ile Timur ACAR’ın ise Sera TOKDEMİR ile romantik sahneleri var, bu romantik sahnelerde kıskanma durumu oluyor mu hiç?” sorusu üzerine Eda Özerkan "İkimiz de işini yapan profesyonel insanlar olduğumuzdan ve karşılıklı güvene dayanan bir ilişkimiz olduğundan böyle bir duygu yaşamıyoruz. Onun da benim de işimiz neyse gerekeni yapıyoruz" şeklinde cevapladı.

Hiçbir şey için kendimi paralamam.
“Fiziğinizi ve güzelliğinizi korumak için çok baskı hissediyor musunuz üzerinizde?” sorusuna Eda Özerkan "Hayır hissetmiyorum. Ben hayatımı yaşarken biraz anı yaşamaya, hayatın tadını çıkarmaya çalışıyorum. Hiçbir şey için kendimi paralamam. Buna gerek yok. Hayata bir kere geliyoruz, hayatın tadını çıkarmalıyız.” cevabını verdi.

Ben tribe gireceğime karşımdaki tribe girsin.
“Türk kızları tripleriyle ünlü. Siz de birlikte olduğunuz kişiye trip atar mısınız?” sorusu üzerine Eda Özerkan "Ben trip atmam, direkt söylerim. Konu ne olursa olsun, içimde tutmam söylerim. Ben tribe gireceğime karşımdaki tribe girsin." şeklinde samimi bir cevap verdi.

İlk adımı erkekler atmalı
Eda Özerkan “Kızlar ilişkide ilk adımı atmalı mı, karşıdakinden mi hamle beklemeli?” sorusuna "Yetiştirilme tarzıyla da alakalı sanırım. Benim zamanımda biz erkeklerden beklerdik. Ben açılamam yapı olarak, erkeklerden beklerim. Şimdilerde kızlar erkeklere duygularını açabiliyor, cesaretlerinden dolayı tebrik ediyorum gerçekten. Ama bence kızların erkeklerden bir iki adım daha geride durması gerekiyor." Şeklinde cevap verdi.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe