Ads Area

​Sevilen çizgi dizi Heidi, 3D versiyonuyla geri dönüyor!​

Tüm dünyada milyonlarca takipçisi olan, kült çizgi dizi Heidi, TRT Çocuk ekranlarında sevenleri ile buluşuyor.

Ülkemizde geçmiş yıllarda bugünün ebeveynleri tarafından beğeniyle izlenen Heidi, yenilenen 3D versiyonu ile TRT Çocuk ekranında buluşuyor. O dönemin çocukları olan bugünün ebeveynleri, yakından tanıdıkları sevimli ve öğretici karakter Heidi’yi, şimdi yenilenen versiyonu ile çocuklarıyla birlikle seyretme şansı yakalayabilecek.

Ülkemizde TRT tarafından 70’li yılların sonunda siyah beyaz ve 80’li yıllarda renkli olarak yayınlanan Heidi, o dönemin çocuklarını ekranlara kilitleyerek, nostalji dünyasının unutulmaz bir parçası haline gelmişti.

TRT Çocuk ekranlarında tüm ailenin birlikte izleyebileceği çizgi dizi, Alp Dağları’nda dedesi ile yaşayan küçük kız Heidi’nin yaşadığı birçok serüveni konu alıyor. İsviçreli yazar Johanna Spyri’nin aynı adlı kitabından uyarlanan Heidi, birçok ülkede farklı dillerde yayınlandı ve çocukların halen severek okuduğu klasikler arasında yer alıyor.

Çocuklara ufak şeylerle mutlu olmayı ve gündelik yaşamın getirdikleriyle baş etme yollarını anlatan dizi, dünya tarihinin en çok okunan ve izlenen çocuk hikâyelerinin başında geliyor.



Heidi 3D versiyonu ile 18 Haziran Cumartesi günü saat 18.00’de ilk bölümü ile izleyici ile buluşacak, yaz boyunca TRT Çocuk ekranlarında olacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe