Ads Area

Dolunay Soysert ekranlara dönüyor!

"Bana Sevmeyi Anlat” dizisinin kadrosuna kısa bir süre önce Sinan Tuzcu ile 10 yıllıkevliliğini noktalayan Dolunay Soysert de dahil oldu.

Ünlü oyuncu Dolunay Soysert, ağustos ayında FOX ekranlarında yayınlanacak Bana Sevmeyi Anlat dizisinde cemiyet hayatının ünlü ismi ve dergi yöneticisi Canan karakteriyle izleyici karşısına çıkacak.

Almanya'da yaşayan ve eşinden ayrıldıktan sonra bebeğiyle baba evine dönmek zorunda kalan Leyla (Seda Bakan) ile İstanbul'da restaurant işletmeciliği yapan Alper'in (Kadir Doğulu) kesişen hayatlarını konu alan Bana Sevmeyi Anlat dizisinde

Leyla'nın babasının yakın arkadaşı, güçlü ve varlıklı bir karakter olan Haşmet'i ise Mustafa Üstündağ canlandırıyor.

Leyla, bebeğinin geleceği için Haşmet' le bir gelecek hayali kurarken tüm hayatının alt üst olacağı bir gecede Alper (Kadir Doğulu) ile tanışacak.

Dolunay Soysert’in canlandıracağı Canan karakteri ise tüm bu sürecin yakın takipçisi olarak hikayenin düğüm noktalarında gidişatı etkileyecek.

Yönetmenliğini Mesude Eraslan'ın, senaristliğini Deniz Akçay'ın üstlendiği "Bana Sevmeyi Anlat" ağustos ayında FOX ekranlarından izleyiciyle buluşacak.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe