Ads Area

Erkeklerin estetik kılavuzu

Estetik cerrahi ve medikal uygulamalar sadece kadınların tekelindeymiş ve çoğunlukla kadınlar bu uygulamalardan yardım alıyormuş gibi gözükse de, son yıllarda değişim yaşanıyor. Artık erkekler de bakımlarına ve estetik duruşlarına son derece önem veriyorlar

Ülkemizde erkeklerin estetik cerrahiye artan taleplerini ve en fazla hangi prosedürü talep ettiklerini Estetik Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Bülent Cihantimur anlattı:

" Ülkemizde erkeklerin estetiğe ilgisi hızlı bir şekilde artıyor. Sağlık turizmi ile gelen yabancı erkeklerin sayısı da aynı ölçüde artış gösteriyor. Bunun en büyük nedeni bana göre kadınlar. Çünkü kadınlar artık son derece bakımlı, estetik duruşlarından kesinlikle taviz vermiyorlar. Kadınlar hem eşlerini teşvik ediyor, hem de erkekler bu denli bakımlı eşlerinin yanında kendilerini de iyi hissetmek istiyorlar. İkinci neden ise, tabii ki iş hayatı… Artık herkes eğitimli, herkes kalifiye, bir üst levela geçebilmek iyi görüntüyle doğru orantılı. İş dünyası taze, dinamik, genç ve fit bir çalışan veya patron görmek istiyor. Erkek hastalarımızın mesleklerine bakarsak, mali müşavirlerden, avukatlara, emlakçılardan profesyonel sporculara kadar geniş bir yelpazede bizden yardım alan bireyler olduğunu görüyoruz.

Kliniklerimizde sadece erkek hastalarımız için tasarlanmış, geniş bir hizmet yelpazesi sunuyoruz. Bunların içinde cerrahi yaklaşımlar, lazer ve ışık tedavileri, saç ekimi, cilt gençleştirme tedavileri gibi pek çok seçenek bulunuyor. Erkeklere en fazla uyguladığımız operasyonlara bakacak olursak, birinci sırada saç ekimini görüyoruz. Karın kası estetiği veya vücut şekillendirme operasyonları, jinekomasti, liposuction, erkek cinsel organ estetiği(penis büyütme), göz çevresi estetiği gibi uygulamalar yine en fazla talep edilen prosedürlerdir.

Erkeklerde meme büyüklüğü-jinekomasti

Jinekomasti ameliyatları, erkeklerde meme dokusunun büyümesiyle oluşan estetik sorunun çözümlenmesine fayda sağlayan operasyonlardır. Gelişen teknolojiyle birlikte artık son derece konforlu jinekomasti operasyonları yapabiliyoruz. Kendi geliştirdiği teknikle kesi yapılmadan, sadece mikro deliklerle yağlı dokuya ulaşıyoruz. Yağ dokusunu çözen bu yöntem ayrıca işlemi yaparken de kesinlikle sinirlere ya da damarlara zarar vermiyor. Bu şekilde işlem tamamlandıktan sonra minimal şişlik ya da morlukla karşılaşılır ve ya hiç gözlemlenmez.

Organik Saç ekimi- kök hücrenin avantajları

Organik Saç ekimi yurt dışından gelen erkek hastalarımızın da en fazla tercih ettiği uygulamalar arasında yer alıyor. Estetik International laboratuvarlarında yaklaşık 2 senelik bir Arge çalışmasının ürünü olarak, saç ekiminin değer taşı kıl köklerinin, tamamına yakınının sağlıklı bir şekilde çıkmasını sağlayan bir tekniktir. Hastanın bölgesel yağı alınır, kök hücreden zengin hale getirildikten sonra saçsız deriye yani kel alana enjekte edilir. Bunun sonrasında saç ekimi prosedürü gerçekleştirilir. Kök hücre tüm avantajlarını bu alanda gösterir ve saçların tamamına yakını yeni nakledildiği alanda tutunur, iyileşme süresi kısalır ve daha dolgun, gür saçlar ve doğal bir görüntü elde edilir.

Karın kası estetiği ile fit bir görünüm

Üzerinde yağlanma olsa da, herkesin karın bölgesinde kasları var sadece yağ tabakası görünmelerini engelliyor ve ayrıca çalışılmamışsa belirgin değiller. Karın kası estetiğinde, liposculpture tekniğini kullanarak, kasların kıvrım yerlerine uygulama yapıyor ve bu alandaki yağları inceltiyoruz. Bu şekilde kasların kıvrım yerleri incelince kaslar belirgin hale geliyor ve baklava dilimi olarak tabir edilen görüntüye kavuşuyor. Eğer yağlanma fazla ise, karnın tamamından yağ alımı yapılıp, sonrasında yine kıvrım yerlerine bir heykeltıraş gibi şekil veriyoruz. Uygulama son derece etkili ve pratik. Ülkemiz ve İngiltere başta olmak üzere tüm Avrupa'dan gelen sınır ötesi hastalar da son zamanlarda karın kası estetiğini çok fazla tercih ediyorlar.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe