Ads Area

Yamaç Koçavalı'dan intikam planı!

Yamaç Koçavalı'dan intikam planı!

Show TV’de ekrana gelen, Ay Yapım imzalı fenomen dizi Çukur'un dün akşam yayınlanan bölümünde ekrana gelen şaşırtıcı hamleler ve yaşanan aksiyon dolu anlar milyonları ekran başına kilitledi. 


Yamaç'ın Çukur için Erdenetler'e karşı yaptığı plan nefesleri kesti. Cumali ve Yamaç'ın birbirini koruduğu anların büyük ilgi gördüğü bölümde Koçovalı kardeşlerin arasındaki aile bağının gücü bir kez daha izleyicileri derinden etkiledi.


Yamaç Koçavalı'dan intikam planı!


Pazartesi akşamlarına damga vuran Çukur’un dün akşam ekrana gelen bölümünde Çukur'a saldırıda bulunan Erdenetler'e karşı Yamaç, yaptığı akıllıca planla intikamını aldı! Erdenetler'den paralarını almak için harekete geçen Cumali'ye, Aliço ile haber uçurarak Erdenetler'in altın taşıyacağı tırın yerini söyledi. 


Adresi alır almaz harekete geçen Cumali, olay yerinde pusuda beklerken Yamaç da yardıma geldi. Cumali'nin Yamaç'a olan öfkesi aralarında yine gerilime neden olsa da iki kardeşin çıkan çatışmada birbirini kolladığı anlar aralarındaki güçlü bağı bir kez daha ortaya koydu.


✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe