Ads Area

Melis Sezen: Evimde hissetmek gibi

Melis Sezen: Evimde hissetmek gibi
ALEM dergisi bu hafta içi içine sığmayan tam da olduÄŸu gibi gözüken, iÅŸine gönülden baÄŸlı olan Melis Sezen ile ÇıraÄŸan Palace Kempinski Otel’de bir araya geldi. 

Motivasyonundan, hayallerinden ve hayata dair beklentilerinden bahsedilen dolu dolu bir sohbet gerçekleştirildi.

“OYUNCULUK BENÄ°M HAYATIM O YÃœZDEN DAHA YOLCULUÄžUMUN BAÅžINDA HÄ°SSEDÄ°YORUM

YoÄŸun bir tempoda çalışan Melis Sezen’le hayatının nasıl gittiÄŸini, birkaç sene önce bugünleri yaÅŸamayı hayal edip etmediÄŸini sorulduÄŸunda ÅŸu ÅŸekilde ifade etti; “ Çok güzel gidiyor, vaktimi en mutlu olduÄŸum yerde sette geçiriyorum. Tabii ki hayal ediyordum; her gün kendimi geliÅŸtirmeye çalışıyorum. Oyunculuk benim hayatım o yüzden daha yolculuÄŸumun başında hissediyorum kendimi. Bugüne kadar aldığım yol için de, öğrendiÄŸim her ÅŸey için de sonsuz şükür duyuyorum.”

Melis Sezen: Evimde hissetmek gibi

“AMA O AÅžKTA BAÅžKA BÄ°R SEVÄ°YEDE, KÄ°MSE ONUNLA YARIÅžAMAZ”

Melis Sezen’le ÅŸu anda dizide canlandırığı Derin karakterinin ne kadar ses getirdiÄŸinden ve her bölüm seyirciyi farklı bir çılgınlık ile karşı karşıya getirdiÄŸinden bahsedilirken, kendisinin bugüne kadar aÅŸk için yaptığı en büyük çılgınlığın ne olduÄŸu sorulduÄŸunda ÅŸu ÅŸekilde yanıtladı; “ Derin’i çok seviyorum. Ona hayat verdiÄŸim için ne kadar mutlu olduÄŸumu, onunla ne çok ÅŸey öğrendiÄŸimi anlatamam. Ama o aÅŸkta baÅŸka bir seviyede. Kimse onunla yarışamaz.”

“KENDÄ°MÄ° HİÇBÄ°R ZAMAN KISITLAMAYI VE KALIPLARA SOKMAYI SEVMEM”

Genç yaşında birçok farklı projeye imza atan Melis Sezen’in mutluluÄŸu ve heyecanı yüzünden okunuyordu. Projeleriyle alakalı hisleri kendisine sorulduÄŸunda ÅŸu ÅŸekilde ifade etti; “ Hepsi bambaÅŸka yönlerimle tanışmamı, kendimi daha çok keÅŸfetmemi ve bir oyuncu olarak her zaman daha çok öğrenmemi saÄŸlıyor. Åžimdi yeni yarışma programımız “Maska Kimsin Sen” de hiç yapmadığım bir ÅŸey yapıyorum ve dedektif oluyorum. Kendimi hiçbir zaman kısıtlamayı ve kalıplara sokmayı sevmem, bu nedenle bambaÅŸka bir platformda yeni bir yönümü daha keÅŸfettiÄŸim için çok heyecanlıyım.”

“AÅžK HAYATIMIN HER YERÄ°NDE”

OyunculuÄŸu ve kariyeri ile oldukça mutlu ve heyecanlı olan Melis Sezen’e aÅŸk hayatıyla alakalı neler hissettiÄŸi, hayatının neresine konumlandırdığı sorulduÄŸunda ÅŸu ÅŸekilde belirtti; “ AÅŸk hayatımın her yerinde. Onu kavram olarak sadece romantic anlamda kısıtlamıyorum.”

Melis Sezen: Evimde hissetmek gibi

“TAM BÄ°R SEVGÄ° KELEBEĞİ OLUYORUM”

Melis Sezen’le bir yandan kariyeri ile ilgili sohbet edilirken diÄŸer bir yandan da aÅŸk hayatı ile ilgili sohbete devam ediliyordu. Aşık olduÄŸunda nasıl biri olduÄŸu sorulduÄŸunda ÅŸu sözleriyle ifade etti; “Bilmiyorum dışarıdan kendimi göremiyorum ama tam bir sevgi kelebeÄŸi oluyorum. Gülüşmeler, heyecanlar… Bir ÅŸeyler hissettiÄŸim kiÅŸiyle fölrt etmeyi çok seviyorum. Hatta bence en güzeli çoÄŸu insanın da aÅŸkta en sevdiÄŸi kısımlardan biri olan o baÅŸtaki flört, heyecan, paslaÅŸmalar…”

“BENÄ°M DÃœNYAMDA BUNA YER YOK”

Aldığı bir eleÅŸtiri veya duyduÄŸu bir eleÅŸtiri karşısında nasıl bir tepkisi olduÄŸu sorulduÄŸunda Melis Sezen’e ÅŸu ÅŸekilde belirtti; “ EleÅŸtiri iÅŸimizin bir parçası. Yapıcı eleÅŸtiriye her zaman açığım çünkü eleÅŸtirinin amacı zaten yapıcı olma üzerinedir. Yıkıcı eleÅŸtiri, eleÅŸtiri baÅŸlığı altına sığınıp taÅŸmak, kiÅŸisel deÄŸerler üzerinden konuÅŸmak, aradaki saygıyı yok saymak, iÅŸte burarada nasıl saygı yok sayılıyorsa, ben de bu eleÅŸtiriyi yok sayarım. Çünkü eleÅŸtiri baÅŸlığı adı altında yapılan saygısızlığı kabul etmem ve bunu yapan kiÅŸi de benim hayatımda olamaz. Benim dünyamda buna yer yok.”

“ARKADAN Ä°Åž ÇEVRÄ°LMESÄ°, YALAN SÖYLENMESÄ° VE SAMÄ°MÄ°YETSÄ°ZLÄ°K”

Hayatı ve karakteriyle ilgili sohbete devam edilirken kendisinin hayatta en katlanamadığı ve asla affetmeyeceÄŸi ÅŸeyin ne olduÄŸu sorulduÄŸunda ÅŸu ÅŸekilde ifade etti; “Arkadan iÅŸ çevrilmesi, yalan söylenmesi ve samimiyetsizlik”

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi