Ads Area

Eski halinden eser yok: Merve Sevi imaj değiştirdi

Eski halinden eser yok: Merve Sevi imaj değiştirdi
2006-2007 yıllarında Star TV’de yayınlanan Yalancı Yarim dizisinde Barış Akarsu ile başrolü paylaşan Merve Sevi’nin son hali şaşırttı. Ünlü oyuncu imaj değiştirerek saçlarını kısa kestirdi.

33 yaşındaki Merve Sevi, bir dönem Barış Akarsu ile oynadığı Yalancı Yarim adlı diziyle ekranlara damga vurmuştu. Bir süredir herhangi bir projede yer almayan Sevi’nin sosyal medyada paylaştığı fotoğraflarda imaj değiştirdiği görüldü. Küçük yaşlarda adım attığı kariyerinde emin adımlarla yükselirken bir anda ekranlardan uzaklaşan Merve Sevi değişimi ile dikkat çekti. 

Doktorlar dizisinde de Duygu karakteri ile rol alan güzel oyuncu Merve Sevi’nin kariyerinin ilk yıllarından bu yana değişimi estetik iddialarını da beraberinde getirdi.

Eski halinden eser yok: Merve Sevi imaj değiştirdi


-Merve Sevi'nin son hali...

MERVE SEVİ KİMDİR?

24 Temmuz 1987 yılında İstanbul’da doğdu. Nişantaşı Nuri Akın Lisesi’nden mezun oldu. Ardından Yeditepe Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde okudu. Kariyerine çeşitli reklam filmlerinde rol alarak başlayan oyuncu daha sonra da Omuz Omuza ve Hayat Bilgisi dizilerinde yer aldı. En büyük şöhreti ise Barış Akarsu ile başrol oynadığı Yalancı Yarim dizisinde kazandı. Birçok dizi ve film projesinde yer alan Sevi, şimdilerde tiyatro çalışmalarına ağırlık verdi. Ünlü oyuncu ‘Harem Kabere’ adlı oyununda sahne alıyor.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi