Ads Area

Evcil kediler için en iyi kedi malzemeleri

Evcil kediler için en iyi kedi malzemeleri
Yeni yavru kedinizi eve getirmeden önce satın almanız gereken birçok şey var. Bu malzemeler sayesinde kediniz kendini evinde ve ailenin bir üyesi gibi hissedecektir.

Kedinizin ilk gününde sizin ve kedinizin stresini en aza indirmek için bu malzemeleri en az birkaç gün önceden satın almanız ve evde bulundurmanız önemlidir. Temel kedi malzemeleri şunlardır ve Pet İhtiyaç sitesinden bu ürünlere kolayca ulaşabilirsiniz. 

Mama ve Su Kaseleri 

Yeni kediniz mutfağınızdaki herhangi bir porselen (kurşunsuz) veya paslanmaz çelik kap ile beslenebilir. Ama kendi özel kedi mamasını veya su kabını almak daha mantıklı. Çok çeşitli çerçevesiz paslanmaz çelik pet kaseler mevcuttur.

Süslü porselen tabakları seviyorsanız, bunların kurşunsuz malzemelerden yapıldığından emin olun. Otomatik yiyecek ve su sebili de sizin için iyi bir seçim olabilir. Çünkü gün içinde işe ya da okula giderseniz ve orada uzun süre kalırsanız bu kaplar aşırı aktif hale gelecektir.

Çoğu kedi, akan suyun temiz ve taze tadını sever ve otomatik su pınarı, sürekli temiz, tatlı su temini sağlar. 

Kedi Oyuncakları 

Tüm kediler oyun oynamayı severler. Ek olarak; oyuncak fareler, kuşlar, balıklar, böcekler veya fareler şeklindeki titreşimli cihazlar, kediniz için satın alabileceğiniz en iyi oyuncaklardan bazılarıdır. 

Temizlik ve Bakım Ürünleri 

Bakım ve tımar zamanı, yeni kedinizle bağ kurmak için harika bir fırsattır. Geniş dişli bir tarak ve lastik sırtlı bir iğne fırçası bu konuda çok yardımcı olacaktır. Bu malzemelerle kedinizin kürkünü fırçalayabilir, temiz olduğundan emin olabilir ve rahat bir zaman geçirebilirsiniz.

Çoğu kedi fırçalanmayı sever. Kediler için tasarlanmış tırnak makası satın alabileceğiniz bakım ürünlerinden biridir.

Özellikle yavru kedinizin tırnaklarını erken kesmeye başlarsanız, yaşlandıkça bunu yapmanız çok daha kolay olacaktır. Çünkü kedilerin yavruyken birçok alışkanlığı vardır. 

Kedi Çanta 

Çanta kedi sahipleri için çok gerekli ve vazgeçilmezdir. Eve yeni bir yavru kedi veya yavru kedi getirmek için basit bir karton kap (veterineriniz tarafından sağlanır) kullanabilirsiniz.

Ancak daha sonra kullanmak için sağlam bir taşıma çantası satın almanız gerekecek. Bir güvenlik mandalı ve bir açma mandalı ile sağlam bir taban, fiberglas veya sert plastik destek gibi özelliklere sahip olmalıdır. 

Kaşınma Direkleri/Blokları

Scratchboard, bir kedinin ihtiyaç duyabileceği önemli bir ekipman parçasıdır. Bir kedinin patileri sık sık kaşınabilir.

Bu tırmalama direkleri sadece kedilerin tırmalamasına yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda tırmalama dürtüsünü de sınırlar. Bu yüzden uzun süre dayanacak kaliteli bir karalama tahtasına yatırım yapmalısınız.

İstediğiniz kadar basit veya karmaşık olabilir. Araçlarına aşina iseniz, bunları kendiniz bile monte edebilirsiniz. Bazı ticari tırmalama direkleri, kedinizi çekmek için kokuludur.

Çeşitli kedi aksesuarları alabilmek için yeterli bütçeyi ayırmaya çalışmalısınız. Bütçeniz kısıtlıysa herhangi bir karton kazıyıcı da satın alabilirsiniz. Ama çok uzun sürmeyeceği için kedi tırmalama tahtası almak daha uygun kullanım sağlayacaktır. 

Kedi Yatağı 

Kediniz muhtemelen sizin yatağınızda sizinle birlikte yatacaktır. Ancak yine de kedinizin uyuması için özel, rahat bir yatak satın almanız gerekebilir.

Yatak; rahat, kolayca yıkanabilir ve yetişkin bir kedinin rahatça yatabileceği kadar geniş olmalıdır. Ancak, savunmasız hissettirecek kadar geniş olmamalıdır. Tüm bu ürünlere Pet İhtiyaç sitesinden uygun fiyat seçenekleri ile ulaşabilirsiniz.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi