Ads Area

Birçok ünlünün antrenörü Uğur Çetin sporun faydalarından bahsetti

Birçok ünlünün antrenörü Uğur Çetin sporun faydalarından bahsetti.
22 Temmuz 1998 yılında Bursa’da doğan Uğur Çetin küçük yaşta spor hayatına atıldı. 

İlk olarak basketbol ve futbol ile spora başlayan başarılı isim 16 yaşında basketbol branşında profesyonel olmuştur. Ardından Efes Pilsen Beşiktas gibi spor kulüplerinde Türkiye dereceleri elde eden başarılı sporcu 21 yaşında hem basketbol oynayıp hem kanyonda bir spor salonunda personal trainer olarak çalışmaya başlamıştır.

Kariyerine bu alanda devam eden isim ardından Kocaeli Üniversitesini bitirmiştir. Spor alanında eğitimler alan Uğur Çetin dünyada geçerliliği olan sporcu beslenmesi, programlama, periyotlamaları gibi alanlara yönelmiştir. İş hayatına bu alanda giren ve 2014 yılında Cem Özkan ve Suavi Doğan ile Factory Athletic spor salonu markasını kuran Uğur Çetin Body Coach sistemini insanların yaşam kalitelerini arttırıp kaliteli yaşlanmalarını sağlamak için çalışmakta. 

Bu konuda insanları aydınlatmaya ve insanları spora teşvik eden başarılı sporcu bu konuda sporun faydalarını da katıldığı etkinliklerde sık sık anlatmaktadır. Bu konuda Çetin "Spor yapmak beyne birkaç açıdan iyi geliyor. Örneğin kalp atışını hızlandırarak, beyne daha çok kan gitmesini ve dolayısıyla da daha çok oksijen pompalanmasını sağlıyor. “ diyerek fikirlerini belirtmiştir.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi