Ads Area

Funda Eryiğit: “Şimdiye kadar hiçbir işi para kazanmak için kabul etmedim”

Funda Eryiğit: “Şimdiye kadar hiçbir işi para kazanmak için kabul etmedim”

Boğa Boğa’ filminin başrol oyuncusu Funda Eryiğit ‘Hakan Gence ile Sıkı Muhabbet’e konuştu.

Her hafta Hürriyet YouTube kanalında yayınlanan ‘Sıkı Muhabbet’ programının bu haftaki konuğu Funda Eryiğit, evliliğinden kariyerine kadar birçok bilinmeyeni paylaştı. Rol arkadaşı Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili de yorum yapan oyuncu, “Kıvanç Tatlıtuğ ile çalışmak rahat, keyifli, çok güldük... Birçok sahnede birlikte eğlendik. Kıvanç, çalışması çok rahat bir partner” dedi.

Oyunculuğa lise yıllarında ilgi duymaya başladığını söyleyen Funda Eryiğit, “Her oyuncunun kendine has, biricik bir yolu var. Ben en başlarda çok çekingendim. Röportaj vermek, magazinde çok fazla var olmak, özel hayatımı çok fazla deşifre etmek konularında geride kalmayı tercih ettim. Şimdiye kadar hiçbir işi para kazanmak için kabul etmedim. Zaten kafanızı oyunculukla, karakterle, senaryoyla ya da bunu nasıl aktarabilirim gibi şeylerle bozduysanız, hiç kolay tarafı yok. Hayat zor oluyor bu mesleği yaparken. Bir yandan da tercih edilmeniz gereken bir meslek bu” diye devam etti.

Anne olmaya hazırlanan Funda Eryiğit evliliğiyle ilgili,” Evlilik aradaki güven bağını pekiştiren, tazeleyen bir şey. Çocuk sahibi olmak ise biraz anneye yapıştırılıyor. Oysa çocuk babayla birlikte, ortak yapılan bir şey. ‘Eşiniz yardımcı oluyor mu’ sorusu vardır bir de. Onu da hiç doğru bulmuyorum” diye yorum yaptı.

✎ Mutfağınızın olmazsa olmazı her ürün Karaca’da!
Etiketler

Top Post Ad

Below Post Ad

Önizle
Sosyal Sorumluluk Projesi
| Haber Yayınlatın | Tanıtım |
Bumerang - Yazarkafe